Αρχική Συνέδρια 11ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη»

11ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη»

Το 11ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» θα γίνει 29-30 Οκτωβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, στην Αθήνα. Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Marketing Greece: Αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την ποιοτική ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας».
 
Στο Συνέδριο θα συζητηθούν θέματα όπως: η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας του μάρκετινγκ για τον ελληνικό τουρισμό, τα πεδία και οι τρόποι συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τις Περιφέρειες.
 
Στην εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου θα παρευρίσκεται η Επίτροπος Θαλάσσιας  Πολιτικής και Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κα. Μαρία Δαμανάκη. Η κυρία Δαμανάκη, στην ομιλία της, θα αναλύσει τις πολλαπλές ειδικές προκλήσεις του τουρισμού, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και έναν από τους ελάχιστους κλάδους που συνεχίζουν να δείχνουν αντιστάσεις στην κρίση. Οι ειδικές αυτές προκλήσεις και ευκαιρίες είναι η εποχικότητα, η έλλειψη διαφοροποίησης και καινοτομίας και η έλλειψη δεδομένων σε κοινοτικό επίπεδο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.