Αρχική Τουρισμός Υπόμνημα ρεαλιστικών προτάσεων κατέθεσε η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. στον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση

Υπόμνημα ρεαλιστικών προτάσεων κατέθεσε η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. στον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση

FamilyhotelsΠραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24, Σεπτεμβρίου, 2012 , συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων  κ. Ιωάννη Βρούτση με τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. κ. Κώστα Μπρεντάνο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Στέργιο Ψαρογιάννη.  
Η Διοίκηση  της  Συνομοσπονδίας  έθεσε στον κ. Υπουργό τα ασφαλιστικά αιτήματα του κλάδου και κυρίως τα θέματα της υπαγωγής των επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων / διαμερισμάτων  στην ασφάλιση του Ο.Α.Ε.Ε. καθώς και την διάταξη περί  αναστολής ή περικοπής των συντάξεων των ενεργών συνταξιούχων.
 Με αφορμή την συνάντηση αυτή, η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. κατέθεσε σχετικό υπόμνημα ρεαλιστικών προτάσεων για την επίλυση και των δύο κυρίων ζητημάτων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα , ο Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις του κλάδου και   δεσμεύτηκε  ότι στο αμέσως προσεχές  διάστημα θα εξετάσει  εξειδικευμένα τα  αιτήματα μας  με την σύσταση  ειδικής επιτροπής, η οποία σε δύο μόνο  συνεδριάσεις  θα καταλήξει  στις  ενδεδειγμένες λύσεις.
Γενικώς,  ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αντιμετώπισε με κατανόηση τα ζητήματά μας και έδειξε ότι ενδιαφέρεται για την άμεση επίλυση τους.
Αισιοδοξούμε ότι με  την σύσταση της  Επιτροπής   θα δρομολογηθεί η οριστική  επίλυσή τους και η άρση του αδιεξόδου που βρίσκονται σήμερα οι επιχειρηματίες του κλάδου, οι οποίοι, εκτός από τους δραματικά μειωμένους τζίρους, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τις υπέρμετρες ασφαλιστικές εισφορές του Ο.Α.Ε.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.