Αρχική Τουρισμός Το Visitgreece με νέα ¨εμφάνιση¨

Το Visitgreece με νέα ¨εμφάνιση¨

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη του διαδικτύου καθώς και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, υιοθέτησε ορισμένα best practices με  στόχο την εύκολη περιήγηση και διευκόλυνση του επισκέπτη.
Μέσα από ένα εύχρηστο και μοντέρνο περιβάλλον που αποπνέει Ελλάδα, οι επισκέπτες του site, έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στους προορισμούς ανά την Ελλάδα και να γνωρίσουν την πληθώρα των δραστηριοτήτων που έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στη χώρα μας.
Το νέο design του site επιτρέπει την προσαρμογή του σε αναλύσεις tablets, smart phones, καθώς και σε διάφορες αναλύσεις οθονών υπολογιστών. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα χρήσης φωτογραφιών υψηλότερης ανάλυσης και ευκρίνειας σε όλο το site, σε επίπεδο highlights, banners, headers και events.

Το site έγινε φιλικό προς τον χρήστη, παρέχοντας στην αρχική σελίδα τις πιο σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται ένας μελλοντικός επισκέπτης δίνοντας του άμεσα τις πληροφορίες που αναζητά, κάνοντας χρήση έξυπνων εικονιδίων όπως: Travelling to Greece, Passports & Visas, Health & Safety, Weather.
Ευκολότερη περιήγηση με βάση τα προσωπικά ενδιαφέροντα του χρήστη και την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με: Πολιτισμό, Περιηγήσεις, Δραστηριότητες, Meetings, Ελεύθερο Χρόνο, Γαστρονομία, Θρησκεία, City Break.

Ανανέωση του φωτογραφικού περιεχομένου με φρέσκο υλικό και εντυπωσιακές φωτογραφίες που ταξιδεύουν νοητά τον επισκέπτη  στην Ελλάδα του σήμερα!
Προκειμένου να είναι εμφανής η ταυτότητα της Ελλάδας με την πρώτη ματιά, προστέθηκε εντυπωσιακή splash screen, η οποία καλωσορίζει τον επισκέπτη δημιουργώντας την διάθεση να εξερευνήσει το site.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα «Εvents» που περιλαμβάνει άρθρα για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην επικράτεια. Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας εμφανίζονται όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Το νέο design τηρεί τα πρότυπα σχεδιασμού και πρωτοπορεί αισθητικά. Το περιεχόμενο πλέον είναι κατάλληλα δομημένο, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο στους επισκέπτες της σελίδας όσο και στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό επετεύχθη με τη δημιουργία φιλικών προς το χρήστη διευθύνσεων (friendly URLs) βελτιώνοντας την κατάταξη του Visitgreece στα αποτελέσματα της αναζήτησης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.