Αρχική Τεχνολογία Δέκα κορυφαία ξενοδοχεία για fashionistas

Δέκα κορυφαία ξενοδοχεία για fashionistas

Με το Athens X-Clusive Designers Week προ των πυλών, η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών www.trivago.gr δημιούργησε μια λίστα με τα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία, κατάλληλα για fashionistas. Για τους εθισμένους με τη μόδα, το καλύτερο δώρο είναι λίγες μέρες σε ένα από αυτά τα στολίδια της μόδας, όπου ο στυλίστας του ξενοδοχείου θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος για όσο τον χρειαστείτε. Από τη Σιγκαπούρη μέχρι και το Λονδίνο, αυτά τα ξενοδοχεία υπόσχονται να σας αλλάξουν ριζικά το στιλ. Έτοιμοι για μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας;
 
 
1. St James’s Hotel and Club (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)
 

Το Λονδίνο, μία από τις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας παγκοσμιώς, αποτελεί το βωμό της μόδας στην Ευρώπη και αγαπημένο προορισμό κάθε ανθρώπου που ζει με γνώμονα τη μόδα.  Τι καλύτερο λοιπόν, από το να περάσετε ένα σαββατοκύριακο στο Λονδίνο και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες μόδας που έχει να προσφέρει η βρετανική πρωτεύουσα σε συνδυασμό με την υπηρεσία personal shopper που παρέχει το ξενοδοχείο πέντε αστέρων St James’s Hotel and Club. H θέση που βρίσκεται είναι ιδανική, καθώς είναι πολύ κοντά στους διάσημους λονδρέζικους δρόμους της μόδας όπως η Knightsbridge, η Bond Street, το Covent Garden και η Oxford Street. Το St James’s έχει μερικούς από τους καλύτερους στυλίστες, οι οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αναλόγως το budget που έχει ο εκάστοτε πελάτης. Από το Harrods και το Harvey Nicholls μέχρι το House of Fraser και τα  Selfridges, ανακαλύψτε τα μυστικά της μόδας με τη βοήθεια του προσωπικού σας στυλίστα. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο ξενοδοχείο για το κλασικό απογευματινό τσάι και δείπνο στο gourmet εστιατόριο του ξενοδοχείου.
 
 

2. The House Hotel Nişantaşı (Κωνσταντινούπολη, Τουρκία)
Η Nişantaşı είναι η πιο διάσημη και πιο μοδάτη συνοικία της Κωνσταντινούπολης και το σημείο που βρίσκονται όλα τα καταστήματα. Το ξενοδοχείο House βρίσκεται στην καρδιά της Nişantaşı, ακριβώς πάνω από το κατάστημα της Prada στην οδό Abdi İpekçi. Στο συγκεκριμένο δρόμο θα βρείτε μια σειρά απο καταστήματα όλων των διεθνών brands αλλά και πολλών τοπικών. Το ξενοδοχείο παρέχει προσωπικό στυλίστα με μάστερ στη μόδα και μια σειρά επαφών σε καταστήματα σε όλη την πόλη προκειμένου να σας εξασφαλίσει την καλύτερη τιμή για τα outfit που θα επιλέξετε. Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί από Τούρκους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, ειδικευμένους στο πάντρεμα του μοντέρνου με το κλασικό.

 
3. Park Hyatt Paris-Vendôme (Παρίσι, Γαλλία)
Το ξενοδοχείο Park Hyatt Paris-Vendôme  βρίσκεται στη διάσημη οδό Rue de la Paix. Η πόλη που γέννησε τη μόδα, το Παρίσι, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να μάθουν από πρώτο χέρι τις νέες τάσεις της μόδας. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση απο το Champs Elysees και το εμπορικό κέντρο Galeries Lafayette Haussmann. Το ξενοδοχείο μέσα στις παροχές του περιλαμβάνει και προσωπικό στυλίστα που υπόσχεται να αναδείξει με τις δικές του πινελιές το προσωπικό σας στιλ. Να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά στα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια της πόλης για να κλείσετε με τον πιο γευστικό τρόπο τη μέρας σας στο Παρίσι.
 

 
4. Carlton Baglioni (Μιλάνο, Ιταλία)
Το fashion week στο Μιλάνο είναι ο τόπος συνάντησης των απανταχού fashionistas. Ακόμα και αν δεν καταφέρατε να επισκεφτείτε το Μιλάνο κατά τη διάρκεια του fashion week, μπορείτε να ζήσετε τη δική σας εβδομάδα μόδας επισκεπτόμενοι το ξενοδοχείο Carlton Baglioni. Βρίσκεται στο διάσημο δρόμο Via della Spiga, εκεί που θα βρείτε όλα τα ατελιέ των διάσημων σχεδιαστών. Ένα από τα θετικά του ξενοδοχείου είναι ότι βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά από την περιοχή Via Montenapoleone και την πλατεία  San Babila, όπου βρίσκονται όλα τα μεγάλα εμπορικά. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται πολυτελές σπα, υπηρεσίες περιποίησης και make up από διάσημους makeup artists.

 

5. Pan Pacific Singapore (Σιγκαπούρη)
Η Σιγκαπούρη δεν είναι μόνο μια πόλη που είναι γνωστή για τη μόδα αλλά και για τη νυχτερινή της ζωή. Το ξενοδοχείο Pan Pacific μετά την πλήρη ανακαίνιση είναι ξανά έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκεται πολύ κοντά στο δρόμο Orchard και στην περιοχή Boat Quay, εκεί που βρίσκονται όλα τα μοδάτα μπαρ της πόλης. Ξεκινήστε το πρωί σας, εκμεταλλευόμενοι τον προσωπικό στυλίστα του ξενοδοχείου και μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη ψώνια, μπείτε στη λιμουζίνα του ξενοδοχείου και εξερευνήστε τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Την επόμενη μέρα χαλαρώστε στην πισίνα και απολαύστε τον ήλιο και το κρύο κοκτέιλ σας.
 

 
6. Rocco Forte Hotel de Rome (Βερολίνο, Γερμανία)
Το Βερολίνο είναι μια από τις πιο ωραίες και in fashion Ευρωπαϊκές πόλεις και το ξενοδοχείο Rocco Forte Hotel de Rome είναι ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές που έχει να σας προσφέρει. Χτισμένο το 1889, αρχικά ήταν τράπεζα, είναι ένα ξενοδοχείο που βρίθει ιστορίας και την ίδια στιγμή είναι σύγχρονο και μοδάτο. Βρίσκεται στην πλατεία Bebelplatz, στην καρδιά της συνοικίας Mitte, αλλιώς γνωστή και ως η περιοχή της μόδας. Για τους λάτρεις της μόδας, το ξενοδοχείο παρέχει μια καταπληκτική προσφορά που περιλαμβάνει έκπτωση 10 τοις εκατό σε επιλεγμένα καταστήματα και ένα ποτήρι σαμπάνια στην Gallery Lafayette.
 
 

 
7. L’Hotel Porto Bay (Σάο Πάολο, Βραζιλία)

Το Σαο Πάολο είναι η πρωτεύουσα της μόδας της Λατινικής Αμερικής, γνωστή για την πληθώρα των επιλογών όσον αφορά στα καταστήματα ρούχων μεγάλων brands. Το ξενοδοχείο Porto Bay βρίσκεται στην περιοχή Alameda Campinas, μόνο 50 μέτρα από τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης, εκεί που βρίσκονται όλα όσα μπορεί να ζητήσει ο ταξιδιώτης, Avenida Paulista. Αν επιλέξετε να επισκεφτείτε το Σαο Πάολο, μη παραλείψετε να κάνετε μια στάση στο Daslu, το πιο πολυτελές εμπορικό κατάστημα της πόλης, χτισμένο στα πρότυπα Ρωμαϊκής βίλας με δικό του ελικοδρόμιο για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του. Αυτό που σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή στο ξενοδοχείο είναι οι πίνακες και οι ταπετσαρίες που κοσμούν τους τοίχους σε συνδυασμό πάντα με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του.
 
 

 
8. Neri (Βαρκελώνη, Ισπανία)
 

 
Το ξενοδοχείο Neri είναι ένας μοναδικός συνδυασμός του εξεζητημένου και του κλασσικού στυλ, στεγασμένο σε ένα ιστορικό κτήριο στη Γοτθική συνοικία της Βαρκελώνης.  Αν ψάχνετε απόλυτη ηρεμία, επιλέξτε να χαλαρώσετε στο σολάριουμ του ξενοδοχείου, ή στη βιβλιοθήκη ή κάντε μια βόλτα στο δωμάτιο χαλάρωσης ‘Boa space’, σχεδιασμένο από κορυφαίους Βραζιλιάνους αρχιτέκτονες. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική  καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το δρόμο Passeig de Gràcia, εκεί που βρίσκονται όλα τα καταστήματα και τα ατελιέ. Αν πάλι θέλετε μια μικρή βοήθεια όσο εξερευνείτε τον πέντε χιλιομέτρων δρόμο της μόδας, το ξενοδοχείο σας παρέχει τον προσωπικό σας στυλίστα για να σας αλλάξει εξ’ ολοκλήρου το στιλ.  
 

 
9. De Witte Lelie (Αμβέρσα, Βέλγιο)
Η Αμβέρσα είναι γνωστή για τα πολλά καταστήματα και ατελιέ των σχεδιαστών στα γραφικά της πλακόστρωτα. Το ξενοδοχείο De Witte Lelie είναι ένα μικρό πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο που προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες του. Η θέση του είναι κάτι παραπάνω από ιδανική καθώς βρίσκεται ανάμεσα από τις κεντρικές πλατείες Grote Markt και Groenplaats και πολύ κοντά σε όλα τα μοντέρνα και In fashion μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα.  Μία απο τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι και η δωρεάν είσοδος στο μουσείο της μόδας MoMu, η οποία συνοδεύεται απο ένα μπουκάλι σαμπάνια στο πολυτελές μπαρ Bronze. Επιπλέον η σύζυγος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προσφέρει μια ιδιότυπη υπηρεσία personal shopping, όπου ουσιαστικά είναι μια βόλτα στα καταστήματα που επιλέγουν για τα ψώνια τους οι διάσημοι σχεδιαστές της Αμβέρσα.
 

 
10. Falkensteiner am Schottenfeld (Βιέννη, Αυστρία)
Ο μεγαλύτερος δρόμος της Αυστρίας, γεμάτος με εμπορικά καταστήματα, είναι η  Mariahilferstrasse και βρίσκεται στη Βιέννη. Ένας δρόμος γεμάτος καταστήματα και ατελιέ των μεγαλύτερων σχεδιαστών. Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Falkensteiner am Schottenfeld αποτελεί την ιδανική βάση για τις καθημερινές σας εξορμήσεις στα μαγαζιά, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και στη διάσημη και στιλάτη έβδομη συνοικία της Βιέννης. Ανάμεσα στις μοδάτες παροχές του ξενοδοχείου είναι και η δυνατότητα να έχετε τον προσωπικό σας στυλίστα, ο οποίος θα σας συνοδέψει στα μαγαζιά της παλιάς πόλης και στα εμπορικά καταστήματα όπως το Steffl και το  Donauzentrum. Όσο για τους επισκέπτες γένους θηλυκού, υπάρχει το πακέτο ‘Girls and the City’, που περιλαμβάνει δωρέαν φράουλες, σαμπάνια, θυρωρό και χρήση του σπα και του γυμναστηρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.