Αρχική Ξενοδοχεία Την αντίθεσή της στην κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων εκφράζει η...

Την αντίθεσή της στην κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας πληροφορήθηκε ότι η κυβέρνηση μέσα στα πλαίσια της εξοικονόμησης του ποσού των 11,6 δις ευρώ σχεδιάζει εκτός των άλλων την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Άμεσα το Δ.Σ. συνεκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
H Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ξενοδοχείων της Κέρκυρας την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου 2012, ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει την αντίθεση της σ’ αυτό και τούτο διότι ο τουριστικός κλάδος της Ελλάδος (Ξενοδοχεία – ξενοδοχοϋπάλληλοι και λοιποί τουριστικοί φορείς) δεν πρέπει να υποστεί άλλο οικονομικό πλήγμα πλέον αυτού που έχει υποστεί, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ας ληφθεί υπόψη ότι ο Τουριστικός κλάδος  είναι από τους λίγους στη χώρα, ο οποίος συνεχίζει ακόμη να συνεισφέρει με άμεση εισροή κεφαλαίων στην ελληνική οικονομία.
Τυχόν κατάργηση του επιδόματος θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις Ξενοδοχειακές Μονάδες  και ανυπολόγιστο κόστος στον τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.