Αρχική Εκθέσεις Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η λαογραφική έκθεση Άρτος – Οίνος – ‘Ελαιον”...

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η λαογραφική έκθεση Άρτος – Οίνος – ‘Ελαιον” έκθεση προϊόντων

Δήμος Καλαμάτας “Άρτος – Οίνος – ‘Ελαιον” έκθεση προϊόντων με παραγωγούς και τυποποιητές αναδρομές λαογραφική έκθεση με αυθεντικά παραδοσιακά εργαλεία και δρώμενα παραδοσιακοί τρόποι παρασκευής μεταποίησης προϊόντων /καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Μια ακόμα επιτυχημένη και πρωτοποριακή έκθεση στο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων ολοκληρώθηκε, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεκάδες επαγγελματίες, εθελοντές και πολιτιστικοί σύλλογοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν τοπικά προϊόντα, λαογραφικά στοιχεία και παραδοσιακούς τρόπους μαγειρικής διαφόρων προϊόντων που προέρχονται από τον άρτον, τον οίνον και το έλαιον. Εκατοντάδες επισκέπτες περιηγήθηκαν στις εκθέσεις, παρακολούθησαν τα πλούσια δρώμενα και γεύτηκαν τις ολόφρεσκες τοπικές νοστιμιές. Η μεγάλη συμμετοχή, η προσέλευση και ο ενθουσιασμός του κοινού δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την καθιέρωση και τον περαιτέρω εμπλουτισμό της έκθεσης, γεγονός που υποσχέθηκε σε δηλώσεις του και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.