Αρχική Ιστιοπλοΐα Rally Ιονίου 2012

Rally Ιονίου 2012

Στον απόηχο της περσινής πετυχημένης διοργάνωσης του Ράλι Ιονίου, τα σκάφη ταξιδεύουν προς την Κέρκυρα προκειμένου να λάβουν μέρος στη φετινή μεγάλη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της περιοχής μας.
21 πατρινά σκάφη με 80 περίπου ιστιοπλόους βρίσκονται καθ’ οδόν, ενώ ο φετινός αριθμός σκαφών αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 και δεν θα λείψουν οι ξένες συμμετοχές.
Φέτος, κύριος διοργανωτής είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας με συνδιοργανωτές τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας, τον Aθλητικό Όμιλο Ιθάκης «H Πρόοδος», τον Nαυταθλητικό Όμιλο Κεφαλληνίας-Ιθάκης, και τον Ναυτικό  Αθλητικό Όμιλο Ζακύνθου.
Η φετινή διοργάνωση θα ξεκινήσει με ένα μικρό αγώνα όρτσα-πρύμα, στην Κέρκυρα, ο οποίος δεν είναι ενταγμένος στο Ράλι και τη Δευτέρα 6/8, θα γίνει η πρώτη ιστιοδρομία με προορισμό τη Λευκάδα, την Τετάρτη 8/8, η 2η ιστιοδρομία Λευκάδα-Ληξούρι, την Παρασκευή 10/8, η 3η Ληξούρι-Ζάκυνθος και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12/8 με την 4η ιστιοδρομία Ζάκυνθος-Ιθάκη.
Τα σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών που συμμετέχουν στον αγώνα είναι:
ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ με κυβερνήτη τον Νίκο Κακαβούλα, ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ με κυβερνήτη τον Δάκη Ιωαννίδη, ΑΝΑΛΗΜΜΑ με κυβερνήτη τον Λάμπρο Χάρη, ΑΡΓΩ με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μαραγκουδάκη, ΕΥ με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Κονιαβίτη, EX ANIMO με κυβερνήτη τον Σπύρο Αντωνιάδη, ΗΡΙΔΑΝΟΣ με κυβερνήτη τον Σάκη Ραυτόπουλο, IRIDINI με κυβερνήτη τον Λάκη Νικολάτο, ΙΡΙΣ με κυβερνήτη το Δημήτρη Τσελίκα, ΚΙΡΚΗ ΙΙ με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Αποστολόπουλο, ΜΙΧΑΛΗΣ με κυβερνήτη τον Δήμο Παπαμήτρου, ΝΗΠΕΝΘΕΣ με κυβερνήτη τον Δημήτρη Γεωργίου, ΟΝΑΡ με κυβερνήτη τον Γιώργο Αντύπα, ΠΥΘΕΑΣ με κυβερνήτη τον Νίκο Ιατρίδη, CHER με κυβερνήτη τον Δημήτρη Δραμισιώτη, SIBA με κυβερνήτη τον Θύμιο Μπούντα, ΣΟΦΙΑ με κυβερνήτη τον Κώστα Μαλαμή, ΣΩΚΡΑΤΗΣ Π. με κυβερνήτη τον Αντώνη Μπαρμπέτα, ΧΥΜΟΥΛΗΣ με κυβερνήτη τον Γιώργο Χύμα, ΦΟΙΒΗ με κυβερνήτη τον Χάρη Κανδρή και ΩΚΥΡΡΟΗ με κυβερνήτη τον Γιώργο Θεοδώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.