Αρχική Πολιτισμός Φεστιβάλ στο Πάρκο 2012. Maraveyas Ilegal Live

Φεστιβάλ στο Πάρκο 2012. Maraveyas Ilegal Live

Φεστιβάλ στο Πάρκο 2012. Maraveyas Ilegal LiveΤην Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 21:30 στο Θέατρο Αρχίλοχος στο Πάρκο Πάρου ο Κωστής Μαραβέγιας (ο γνωστός μας  Maraveyas Ilegal) παρέα με την ανανεωμένη με νέους μουσικούς μπάντα του θα μας παρουσιάσει τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα».
 
Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και  δημοφιλείς  καλλιτέχνες των τελευταίων ετών στην Ελλάδα χάρις στο ξεχωριστό μουσικό ρεύμα που έχει δημιουργήσει με το συνδυασμό βαλκανικών και μεσογειακών ήχων και την μαγνητική του ενέργεια επί σκηνής. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, Farfisa και Hammond. Έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους, ενώ πρόσφατα διασκεύασε το «Φίλα με ακόμα» με τον Πάνο Μουζουράκη. Μετά τις sold out εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει για μια καλοκαιρινή συναυλία στην Πάρο.
 
Το μαγευτικό τοπίο του Αϊ Γιάννη της Νάουσας Πάρου  είναι  ιδανικό σκηνικό για μια αυγουστιάτικη μουσική γιορτή με ωραίες μελωδίες και συναισθήματα που μας χαρίζουν τα τραγούδια του Κωστή.
 
Η συναυλία είναι μια διοργάνωση του Πάρκου Πάρου.
 
Είσοδος 15 Ευρώ.
 
Περισσότερες Πληροφορίες στο:
www.parosparkfestival.com
www.parospark.com
contact@parospark.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.