Αρχική Ξενοδοχεία Το Λονδίνο έχει την τιμητική του

Το Λονδίνο έχει την τιμητική του

Όλα τα βλέμματα αυτό το καλοκαίρι θα στραφούν στο Λονδίνο εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων 2012. Η γριά Αλβιόνα έχει την τιμητική της και πολλοί θα είναι οι ταξιδιώτες που τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να παρακολουθήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς. Το ρολόι στην Trafalgar square δείχνει ότι έχουν μείνει μόνο 10 μέρες μέχρι την έναρξη τους και αν και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα εντούτοις ακόμα υπάρχουν ξενοδοχεία με δωμάτια διαθέσιμα και προσφορές τελευταίας στιγμής. Η μηχανή αναζήτησης www.trivago.gr παρουσιάζει πέντε προσσφορές τελευταίας στιγμής για όσους το σκέφτονται ακόμα να ταξιδέψουν στη Βρετανική πρωτεύουσα και δεν έχουν βρει το ιδανικό για αυτούς ξενοδοχείο.

Στο 36% η διαθεσιμότητα δωματίων στη Βρετανική πρωτεύουσα
Όπως είναι αναμενόμενο οι τιμές στο Λονδίνο ακολουθούν ανοδική πορεία καθώς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα αυτό το καλοκαίρι στη Βρετανική πρωτεύουσα εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Αν και δεν έχουν μείνει ακόμα πολλές μέρες μέχρι την έναρξη τους, εντούτοις σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν μετά από έρευνα στις πλατφόρμες της trivago η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία της ευρωπαϊκής μητρόπολης κυμαίνεται στο 36 τοις εκατό και το 64 τοις εκατό των ξενοδοχείων παρουσιάζει πληρότητα. Σύμφωνα με το tHPI Ιουλίου (διακύμανση ξενοδοχειακών τιμών της trivago) στο Λονδίνο παρατηρείται αύξηση των τιμών σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα της τάξεως του 16 τοις εκατό ειδικά τη βδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Το ποστοστό αυξάνει ακόμα περισσότερο αν συγκρίνουμε τις ξενοδοχειακές τιμές αυτού του Ιουλίου σε σχέση με τον Ιούλιο 2011 (αύξηση 46 τοις εκατό).  Οι μέσες τιμές στη Βρετανική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 2012 σε σχέση με τον Αύγουστο του 2011 παρουσιάζουν δραματική αύξηση της τάξεως του 76 τοις εκατό. Οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν να επισκεφτούν το Λονδίνο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων θα κληθούν να πληρώσουν κατά μέσο όρο 216 ευρώ ανά διανυκτέρευση για ένα δίκλινο δωμάτιο, ενώ η μέση τιμή ανά διανυκτέρευση αυξάνει και αγγίζει τα 302 ευρώ για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων (από 27 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου).  Η πιο φτηνή μέρα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων για να κλείσουν οι ταξιδιώτες δωμάτιο είναι η 12η Αυγούστου, η μέρα λήξης των Ολυμπιακών και η μέση τιμή για δίκλινο δωμάτιο ανά διανυκτέρευση αγγίζει κατά μέσο όρο τα 282 ευρώ. Αντίθετα η πιο ακριβή μέρα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών είναι η 28η Ιουλίου και η μέση τιμή κυμαίνεται στα 313 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Οι μέσες τιμές έχουν υπολογιστεί για δίκλινο δωμάτιο στο Λονδίνο για την περίοδο από 27 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου 2012  από 1,000,000 αναζητήσεις καθημερινά για ξενοδοχεία στην trivago. Προκειμένου να υπολογιστούν οι μέσες τιμές συνυπολογίστηκαν οι τιμές από 100 διαφορετικά booking sites και ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Πέντε προσφορές τελευταίας στιγμής
Όσοι ταξιδιώτες θέλουν να επισκεφτούν το Λονδίνο και δεν έχουν φροντίσει να κλείσουν ακόμα κάποιο δωμάτιο, η www.trivago.gr παρουσιάζει μια λίστα με πέντε προσφορές τελευταίας στιγμής  για να ικανοποιήσει και τους τελευταίους αναποφάσιστους ταξιδιώτες.

Citadines Barbican
Το ξενοδοχείο Citadines Barbican βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Λονδίνου, πολύ κοντά στο Barbican Centre, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτισμικά κέντρα της Ευρώπης καθώς αποτελεί τον τόπο γέννησης της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου και της Βασιλικής εταιρείας Shakespeare. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο οι ταξιδιώτες δε θα βρουν απλά δωμάτια αλλά κανονικά διαμερίσματα με όλες τις ανέσεις. Για την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και να κλείσουν διαμέρισμα με έκπτωση 64 τοις εκατό και να εκμεταλλευτούν την προσφορά.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ισχύουν από 27.07.2012 μέχρι 12.08.2012 για διαμέρισμα, 147 ευρώ κατ’ άτομο τη βραδιά μέσω lastminute.com  

Grand Royale London Hyde Park
Το ξενοδοχείο Grand Royale London Hyde Park βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, πολύ κοντά στο Hyde Park και προσφέρει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα στο κέντρο της πόλης. Ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με όλες τις ανέσεις που διαθέτει ακόμα δωμάτια για την περίοδο των Ολυμπιακών για τους ταξιδιώτες που έχουν αμελήσει να κλείσουν. Την περίδο των Ολυμπιακών η προσφορά για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αγγίζει το 30 τοις εκατό.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ισχύουν από 27.07.2012 μέχρι 12.08.2012 για δίκλινο δωμάτιο, 90 ευρώ κατ΄ άτομο τη βραδιά μέσω lastminute.com

Pestana Chelsea Bridge
Το ξενοδοχείο Pestana Chelsea Bridge  βρίσκεται πολύ κοντά στη γέφυρα Chelsea Wharf, ένα από τα σημεία του Λονδίνου που αποτελούν το κέντρο της μόδας και της ανάπτυξης. Πολύ κοντά στον Τάμεση και αρκετά κοντά στα περισσότερα απο τα κεντρικά πάρκα του Λονδίνου οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να είναι στο κέντρο και να απολαύσουν τα δρώμενα κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η προσφορά για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων αγγίζει το 31 τοις εκατό.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ισχύουν από 27.07.2012 μέχρι 12.08.2012 για δίκλινο δωμάτιο, 114 ευρώ κατ’ άτομο τη βραδιά μέσω booking.com

Best Western Cromwell
Το ξενοδοχείο Best Western Cromwell βρίσκεται στην οδό Cromwell, πολύ κοντά στο South Kensington. Πολύ κοντά στην καρδιά του Λονδίνου και ταυτόχρονα σε μια από τις πιο ήσυχες περιοχές της Βρετανικής πρωτεύουσας. Η στάση μετρό είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο και οι ταξιδιώτες που θα το επιλέξουν θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Η προσφορά του ξενοδοχείου για τους ταξιδιώτες που δεν έχουν ακόμα κλείσει δωμάτιο για την περίοδο των Ολυμπιακών αγγίζει το 10 τοις εκατό.  
Οι τιμές του ξενοδοχείου ισχύουν από 27.07.2012 μέχρι 12.08.2012 για δίκλινο δωμάτιο, 123 ευρώ κατ’ άτομο τη βραδιά μέσω agoda.com

The Re London Shoreditch
Το ξενοδοχείο Re London Shoreditch βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα κοντά στο σταθμό του μετρό Liverpool και μόλις ένα τέταρτο από το Canary Wharf, εκεί που βρίσκονται όλες οι τράπεζες, και από το Πάρκο «Λονδίνο Ολυμπιακοί 2012» στο Statford. Ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που προσφέρει όλες τις ανέσεις. Για την περίοδο των Ολυμπιακών η προσφορά για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φτάνει το εννιά τοις εκατό στη μείωση των τιμών.

Οι τιμές του ξενοδοχείου ισχύουν από 27.07.2012 μέχρι 12.08.2012 για δίκλινο δωμάτιο, 83 ευρώ κατ’ άτομο τη βραδιά μέσω  agoda.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.