Αρχική Αθλητικά Η πρόκριση στην επόμενη φάση του euro 2012, φέρνει 3 εκατ ευρώ...

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του euro 2012, φέρνει 3 εκατ ευρώ στα ταμεία της ΕΠΟ

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του euro 2012, φέρνει 3 εκατ ευρώ στα ταμεία της ΕΠΟΗ μεγάλη νίκη επί της Ρωσίας και η πρόκριση στην επόμενη φάση του euro 2012 εκτός από τεράστια χαρά στις τάξεις της ομάδας, θα φέρει και ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βάλει στα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ ποσό που βέβαια μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση που η Εθνική συνεχίσει τις αγωνιστικές υπερβάσεις στο τουρνουά.

Εν τω μεταξύ τα συγχαρητήρια τόσο τα δικά της όσο και του Πρωθυπουργού, Παναγιώτη Πικραμμένου, μετέφερε η Υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο, τη Παρασκευή 16, Ιουνίου, 2012. Η Υπουργός ζήτησε από τον κ. Πιλάβιο να μεταφέρει στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας θερμές ευχαριστίες για την υπερηφάνια και το χαμόγελο που χάρισαν στους Έλληνες και στις Ελληνίδες και τις καλύτερες ευχές για τη συνέχεια στο Euro.

Πηγή: www.sofokleousin.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.