Αρχική Εκθέσεις «…του νερού τα χρώματα» στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

«…του νερού τα χρώματα» στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Οι εικαστικές δραστηριότητες είναι από τις πιο ευχάριστες και συναρπαστικές δραστηριότητες. Παιδιά αλλά και ενήλικες για τρεις μήνες – στα πλαίσια του σεμιναρίου «Εικαστικές Εφαρμογές», που για τρίτη συνεχή χρονιά οργάνωσε το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού από το Φεβρουάριο έως και το Μάιο – εκφράστηκαν δημιουργικά, ταξίδεψαν μέσα από τα χρώματα, δούλεψαν στον καμβά, δημιούργησαν κατασκευές (στεφάνια, μάσκες, αερόστατα, ομαδικές εργασίες). Τους δόθηκε η ευκαιρία να καλλιεργήσουν τη συνδυαστική τους ικανότητα μέσα από απλές τεχνικές, δουλεμένες όμως με αγάπη, όρεξη, ζωηρή φαντασία, προσοχή, μεθοδικότητα, κατάθεση ψυχής.
Οι δραστηριότητες ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, που έδιναν όλο τους το είναι στην προσπάθεια για μάθηση και δημιουργία και ξεδίπλωναν κάθε εβδομάδα τις δικές τους ικανότητες, δουλεύοντας ομαδικά και απολαμβάνοντας την αρχή της δημιουργικής συντροφικότητας.

Η κοινή τους έκθεση φέρει τον τίτλο «…του νερού τα χρώματα» και πραγματοποιείται στο μέγαρο του Ι.ΤΗ.Π. από 6 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου 2012.

Εγκαίνια: Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 20:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.