Αρχική Ελλάδα Ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας True Greece, αναζητά τους “αληθινούς υποστηρικτές”...

Ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας True Greece, αναζητά τους “αληθινούς υποστηρικτές” της Ελλάδας!

Η ομάδα των “True Supporters”, όπως θα ονομάζονται, θα έχει ως στόχο τη συνεχή καταγραφή και διαχείριση σχολίων και αναφορών σχετικών με την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό (Brand Monitoring) και θα αποτελείται από εθελοντές που θα δηλώσουν πρόθυμοι να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, μέσα από το site της ενέργειας, www.truegreece.org.

Η φιλοσοφία πίσω από τους “True Supporters” βασίζεται στην πεποίθηση ότι ο καλύτερος τρόπος απάντησης στις αρνητικές αναφορές και στο δυσμενές κλίμα που επικρατεί για την Ελλάδα, είναι μέσα από αληθινούς ανθρώπους που την αγαπούν και μπορούν να αναδείξουν τα θετικά στοιχεία και τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Οι “True Supporters” θα επιλεγούν από τον ΕΟΤ μέσα από ειδική διαδικασία και χρειάζεται να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, αλλά και εξοικείωση με τα social media, ώστε να μπορούν α) να παρακολουθούν τις αρνητικές για την Ελλάδα αναφορές και να απαντούν εμπεριστατωμένα σε αυτές, αποκαθιστώντας τις όποιες ανακρίβειες ή ελλειπείς πληροφορίες β) να ενισχύουν την εικόνα της χώρας μέσα από θετικές αναφορές και γ) να παράσχουν tips, ιδέες και συγκεκριμένες πληροφορίες τουριστικού χαρακτήρα.

Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του ΕΟΤ, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης της θετικής εικόνας της χώρας, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην ενότητα “True Supporters” του www.truegreece.org. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας κοινότητας εθελοντών που αγαπούν και γνωρίζουν τις ομορφιές της χώρας και επιθυμούν να συνεισφέρουν άμεσα μέσα από μια συγκροτημένη πρωτοβουλία διαδικτυακού χαρακτήρα με άμεσα αποτελέσματα για τον τουρισμό της Ελλάδας. Η ισχυρή συμμετοχή αποτελεί βασική προυπόθεση για την επιτυχία της ενέργειας και ευελπιστούμε στην άμεση και μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση από Ελλάδα και εξωτερικό.

Το TRUE GREECE είναι μία πρωτοβουλία του ΕΟΤ με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό. Μέσα από αρθρογραφία, επίσημες ανακοινώσεις και πραγματικά testimonials δείχνουμε σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα αδιαμφισβήτητα παραμένει ένας από τους σπουδαιότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως!
Ανακαλύψτε την.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.