Αρχική Αθλητικά Ολοκληρώθηκε το 7o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ “Aegean Airlines Pro-Am”

Ολοκληρώθηκε το 7o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ “Aegean Airlines Pro-Am”

Στο βραβευμένο “Aphrodite Hills Resort & Golf”, στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, για έβδομη συνεχή χρονιά, το διεθνές τουρνουά γκολφ “Aegean Airlines Pro-Am”.
Το επιτυχημένο τουρνουά της AEGEAN, που συγκέντρωσε 180 παίκτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 13 χώρες του κόσμου, διεξήχθη επί 4 ημέρες στο διεθνών προδιαγραφών και 18 οπών γήπεδο γκολφ του Aphrodite Hills, σχεδιασμένο από τον καταξιωμένο σχεδιαστή Cabell Robinson. Το “Aphrodite Hills Resort & Golf”, με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του, συνέβαλαν στην αδιαμφισβήτητη επιτυχία του 7ου “Aegean Airlines Pro-Am”.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το τουρνουά διοργανώθηκε, υπό την αιγίδα των PGAs της Ευρώπης και υπό την πλήρη υποστήριξη του PGA της Ελλάδας, της Κυπριακής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.
Το φετινό τουρνουά, το οποίο διεξήχθη από 30 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου 2012,  τίμησαν με τη συμμετοχή τους 45 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες. Οι 45 επαγγελματίες παίκτες συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά διεκδικώντας σε επαγγελματικό επίπεδο το υψηλότερο prize fund της Ευρώπης σε αγώνα Pro- Am για επαγγελματίες. Για δεύτερη χρονιά, στο τουρνουά έγινε χρήση ηλεκτρονικού συστήματος συλλογής σκορ μέσω της Vpar, ενώ υπήρχε απευθείας μετάδοση live scoring και δυνατότητα χρήσης GPS της Golf Buddy.   
Μετά από έντονο ανταγωνισμό, νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών του 7ου “Aegean Airlines Pro-Am” αναδείχθηκε ο Ισπανός Zeke Martinez (Italy) ενώ δεύτερος ακολούθησε ο Ουαλός Liam Bond (UK).  Στην κατηγορία των ομάδων την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα από το “Marriot St Pierre Country Club”, με τον επαγγελματία παίκτη Liam Bond, ενώ δεύτερη ήρθε η ομάδα του  “Lamborghini Golf Club” με τον επαγγελματία παίκτη Zeke Martinez.
Το σημαντικό χρηματικό ποσό των 62.700€ μοιράστηκε στους 45 PGA επαγγελματίες, ενώ δόθηκαν εξαιρετικά έπαθλα – δώρα στους ερασιτέχνες. Ο πρώτος στην κατάταξη επαγγελματίας Zeke Martinez έλαβε το «Τρόπαιο Aegean Airlines Pro-Am», μαζί με μια επιταγή  €7.000!
Παράλληλα, όπως κάθε τουρνουά “Aegean Airlines Pro-Am” έτσι και το φετινό, συνέδεσε το όνομά του με έναν κοινωφελή σκοπό.  Σε αυτό το πλαίσιο, το “7ο Aegean Airlines Pro-Am” προσέφερε το ποσό των  8,000€ στο Ίδρυμα «Χρήστου Στέλιου Ιωάννου». Η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίζεται η λειτουργία του Ιδρύματος, είναι η αντιμετώπιση των ατόμων με πνευματική υστέρηση ως ανθρώπων με ανάγκες, αισθήματα, δικαιώματα, ικανότητες, ενδιαφέροντα αλλά και υποχρεώσεις.
Στην ομιλία του στην Τελετή Απονομής Επάθλων και στη Δεξίωση, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του “7ου Aegean Airlines Pro-Am” και Πρόεδρος της Aegean Airlines, κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, βαθιά συγκινημένος συνεχάρη τον Επαγγελματία νικητή και τον δεύτερο νικητή στο ατομικό παιχνίδι καθώς και όλες τις ομάδες που κέρδισαν στο 7o “Aegean Airlines Pro-Am”, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους «αγκάλιασαν» το 7ο “Aegean Airlines Pro-Am”, συμβάλλοντας με τις προσπάθειές  τους στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.
Περαιτέρω, τόνισε, ότι σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, η Aegean Airlines βλέπει αυτή την κρίση σαν μια ευκαιρία για αποφασιστική και ομαδική δράση. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το γκολφ είναι μια δυναμική αγορά, που επιμηκύνει την τουριστική περίοδο, προσελκύει ποιοτικό τουρισμό και το πιο σημαντικό βελτιώνει το τουριστικό προφίλ του προορισμού.
Ο Πρόεδρος της Aegean Airlines, κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των PGAs της Ευρώπης, κ. Ian Randell, οι κύριοι Μάριος και Πλάτων Λανίτης “Lanitis Group of Companies”, o κ. Τάκης Γκώνιας, ο κ. Christian Karembeu, ο κ. Predrag Tzortzevits, και  η Νομική Σύμβουλος της Aegean Airlines, κα Κάτια Αβραμίδου, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου της τελετής λήξης, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής.
Με τη συμπλήρωση 7 ετών επιτυχημένων διοργανώσεων, η Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά είναι πεπεισμένη ότι το “Aegean Airlines Pro-Am” αποτελεί ένα από τα πλέον εξέχοντα και καθιερωμένα αθλητικά γεγονότα σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλες οι συνεχιζόμενες προσπάθειες των ανθρώπων που δούλεψαν εντατικά για να κάνουν αυτή τη διοργάνωση πραγματικότητα δικαιώνονται και το αρχικό όραμα της Aegean Airlines για να καθιερώσει την πρωτοποριακή ιδέα του 1ου “Aegean Airlines Pro-Am”, από το 2006, εκπληρώθηκε.
Η Aegean Airlines αποτελεί από το 2011 τον «προτιμώμενο αερομεταφορέα» της The PGAs of Europe μεταφέροντας τους επαγγελματίες παίκτες της Ευρώπης με ειδικές τιμές και προνόμια. Αναμφισβήτητα, το “Aegean Airlines Pro-Am” αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά τουρνουά γκολφ στην ετήσια ατζέντα των PGA της Ευρώπης, ανάμεσα σε άλλα καθιερωμένα, εξέχοντα αθλητικά γεγονότα. Επιπλέον, μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας, η Aegean Airlines συμβάλλει κάθε χρόνο δυναμικά στην ενίσχυση της ποιότητας του τουρισμού και ταυτόχρονα στην εξέλιξη και εδραίωση ενός διεθνούς κύρους αθλητικού γεγονότος, που τελεί υπό την αιγίδα της πιο αναγνωρισμένης ένωσης επαγγελματιών του γκολφ στην Ευρώπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.