Αρχική Τουρισμός Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα των εκλογών, δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος του Sunvil

Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα των εκλογών, δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος του Sunvil

Σχολιάζοντας στο Travelmole ο διευθύνων σύμβουλος του Sunvil Νόελ Ιωσηφίδης, την αναζήτηση εθελοντών από το True Greece, είπε ότι προσεγγίστηκε από τουριστικούς παράγοντες στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

«Εύχομαι να βοηθήσουν στην αναγέννηση του ελληνικού τουρισμού. Οι τύχες μας είναι δεμένες με την Ελλάδα».

Σχεδιασμένη για τους καταναλωτές και το εμπόριο, η ιστοσελίδα θα παρέχει πληροφορίες σχετικές με ταξίδια, επίσης, θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους ηγέτες της κοινής γνώμης στην ταξιδιωτική βιομηχανία, μαρτυρίες τουριστών, βίντεο, φωτογραφίες, συμβουλές και ενημερωτικά άρθρα σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ο κ. Ιωσηφίδης είπε επίσης ότι είναι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο θα αγοράσει Ελλάδα περισσότερο χρόνο.

“Είναι αυτό που αναμέναμε,” είπε. “Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να υπάρχουν προβλήματα κατά τη θερινή περίοδο. Οι Έλληνες θα πάνε διακοπές σε λίγες εβδομάδες, οπότε δεν θα υπάρξουν διαδηλώσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.