Αρχική Πολιτισμός «Βραδιές στην αυλή» με αφηγήσεις από γνωστούς Έλληνες παραμυθάδες

«Βραδιές στην αυλή» με αφηγήσεις από γνωστούς Έλληνες παραμυθάδες

Τις «Βραδιές στην αυλή» ξεκίνησε φέτος η Σάσα Βούλγαρη την Δευτέρα 18 Ιουνίου για να ακολουθήσουν η Μάνια Μαράτου στις 25 Ιουνίου, η Νίκη Κάπαρη στις 2 Ιουλίου, ο Ταξιάρχης Μπεληγιάννης στις 9 Ιουλίου και ο Δημήτρης Προύσαλης στις 16 Ιουλίου, που  θα μας ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς με ιστορίες για δράκους και βασιλοπούλες, πρίγκιπες και ξωτικά, μαγεμένα νερά και ανθρώπους!
Ακόμη, «ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΣΚΟΛ», το μουσικοθεατρικό παραμύθι με την ζωντανή μουσική και την συμμετοχή των παιδιών, που αγαπήθηκε τον Μάιο από τα παιδιά θα συνεχίσει τις παραστάσεις στην αυλή μαζί με τον «ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ» του Θεατρικού Οργανισμού ΚΟΧΥΛΙ με τους Στρατή Πανούριο και τον μικρό Νικόλα – Αρίωνα Πανούριο
κάθε Τετάρτη, το ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΧΑΡΧΟΥΤ» του Χρήστου Αυτσίδη από τον Ιούλιο κάθε Τρίτη με τρεις διαφορετικές παραστάσεις και εργαστήρια θεατρικά και μουσικής προπαιδείας κι άλλες εκπλήξεις θα μας κρατήσουν συντροφιά στην όμορφη αυλή μας, κάτω από το τεράστιο διπλό δέντρο για να περάσουμε όμορφα καλοκαιρινά βράδια!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»
, Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, 
τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.