Αρχική Αεροπορικά Νέα Ακόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ Germanwings και Brussels Airlines

Ακόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ Germanwings και Brussels Airlines

Οι εταιρίες Germanwings και Brussels Airlines ανακοίνωσαν ακόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ τους. Αμφότερες οι αεροπορικές εταιρίες έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή συμφωνία συνεργασίας Διμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interlining). Έτσι, η Brussels Airlines μπορεί πλέον να προσφέρει το νέο δρομολόγιο Στουτγκάρδη- Βρυξέλλες της Germanwings με πτήσεις της μέσω του αερολιμένα των Βρυξελλών.
 
Με τη συνεργασία Διμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interlining), οι επιβάτες από Στουτγκάρδη μπορούν να χρησιμοποιούν πολλούς νέους συνδυασμούς. Η Brussels Airlines, της οποίας μετοχές διαθέτει η Lufthansa, η μητρική εταιρία της Germanwings, προσφέρει αναρίθμητα δρομολόγια ανά την υφήλιο, συμπεριλαμβανομένων 20 απευθείας συνδέσεων προς προορισμούς στην Αφρική καθώς και πολλές ελκυστικές πτήσεις ανταπόκρισης προς την Ευρώπη, όπως για παράδειγμα, προς Μαδρίτη, Μπέρμινγχαμ, Μπρίστολ, Νιούκασλ, Μάντσεστερ και Πόρτο.
 
Οι ταξιδιώτες από Στουτγκάρδη μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων στις νέες συνδέσεις μέσω Βρυξελλών στο www.brusselsairlines.com ή στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.