Αρχική Αεροπορικά Νέα H QATAR AIRWAYS ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ONLINE ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ

H QATAR AIRWAYS ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ONLINE ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ

Η εταιρική ιστοσελίδα qatarairways.com/gr προβάλλει το ακόμα πιο εύχρηστο και ανανεωμένο online σύστημα κρατήσεων

Η Qatar Airways μόλις έβγαλε στον αέρα την ανανεωμένη ιστοσελίδα της  qatarairways.com/gr. Οι βελτιώσεις που έχουν προβλεφθεί στη νέα ιστοσελίδα αφορούν κυρίως στην ευκολότερη πλοήγηση σε αυτό, αλλά επίσης προτείνουν πρόσθετες υπηρεσίες και εργαλεία που διατίθενται προς το κοινό της.  

Η υπηρεσία κρατήσεων οnline μέσω της ιστοσελίδας της είναι πλέον ακόμα ευκολότερη αφού είναι διαθέσιμη από οποιαδήποτε σημείο του site βρίσκεστε, και αποτελεί μία πραγματική 5 αστέρων online υπηρεσία.
Η τιμολόγηση επίσης των εισιτήριων είναι πλέον ακόμα πιο φιλική διαδικασία για το κοινό.      Σε κάθε διαδρομή οι τιμές αναγράφονται μία προς μία είτε αφορά ταξίδι απλής μετάβασης είτε ταξίδι με επιστροφή. Tο πόσο που αναγράφεται αποτελεί την τελική τιμή για την συγκεκριμένη πτήση και συμπεριλαμβάνει όλους τους φόρους και τέλη. Ο πελάτης λοιπόν έχει πλήρη εικόνα του κόστους σε όλη την διάρκεια της κράτησης. Τέλος η ευελιξία του συστήματος επιτρέπει στον επιβάτη να επιλέξει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πτήση που καλύτερα εξυπηρετεί τις προσωπικές ανάγκες του.
Σταδιακά νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες θα εγκαινιάζονται όπως ο διαδραστικός χάρτης δρομολογίων που θα εξυπηρετεί το κοινό στην επιλογή του επόμενου προορισμού τους και σε άμεση κράτηση. Δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε www.qatarairways.com/gr και ένας συναρπαστικός κόσμος σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.