Αρχική Ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort: Έμφαση στη διαρκή-επαρκή κατάρτιση των εργαζομένων – Σεμινάριο...

Creta Maris Beach Resort: Έμφαση στη διαρκή-επαρκή κατάρτιση των εργαζομένων – Σεμινάριο Πυρασφάλειας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού, το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Κρήτης, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου στις 14 Μαϊου 2012 αναφορικά με την πρόληψη πυρκαγιών και τα μέσα-τεχνικές κατάσβεσης.
               
Η συμμετοχή σε αυτό ήταν καθολική, δεδομένου ότι το ξενοδοχείο λειτουργεί από την 1η Απριλίου, παρευρέθηκαν η διοικητική ομάδα, το προσωπικό και φυσικά μέλη του Πυροσβεστικού τμήματος Χερσονήσσου, υπό την αιγίδα των οποίων διεξήχθη το γεγονός.
Το σεμινάριο διεξήχθη σε δύο μέρη. Το πρώτο, αμιγώς θεωρητικό, αναφερόταν στα αίτια πυρκαγιών, σε τρόπους αντιμετώπισης και στην παρότρυνση των ειδικών για την υποβολή ερωτημάτων. Το δεύτερο, αμιγώς πρακτικό, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να λάβουν μέρος σε μία πρακτική άσκηση κατάσβεσης με πυροσβεστήρες και άλλα μέσα.
Το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαρκή-επαρκή κατάρτιση των εργαζομένων σε θέματα μεγίστης σημασίας για τη διαφύλαξη της ξενοδοχειακής μονάδας και των πελατών της.
Να αναφέρουμε πως το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.