Αρχική Συνέδρια Διακεκριμένοι Νευροχειρουργοί το Μάιο στη Θεσσαλονίκη

Διακεκριμένοι Νευροχειρουργοί το Μάιο στη Θεσσαλονίκη

Σημείο αναφοράς για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της νευροχειρουργικής αποτελεί το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής που πραγματοποιείται με διεθνή συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2012.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και φέρνει σε επαφή κορυφαίους Έλληνες νευροχειρουργούς.

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας (ΕΝΧΕ), Δρ. Ιωάννης Πατσαλάς, στο Συνέδριο παρουσιάζονται εργασίες και ανακοινώσεις απ’ όλο το φάσμα της νευροχειρουργικής και συμπεριλαμβάνονται διαλέξεις Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων ομιλητών. Για τους νεότερους νευροχειρουργούς θα λάβουν χώρα ολιγομελή πρακτικά-διαδραστικά φροντιστήρια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικά με την εξάσκηση νευροχειρουργικής στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για την εκπαίδευση και λήψη ειδικότητας καθώς και ενημέρωση για τις διεθνείς νευροχειρουργικές δραστηριότητες.

H Eλληνική Nευροχειρουργική Eταιρεία (www.enxe.gr) ιδρύθηκε το 1966 ως επιστημονικό και εκπαιδευτικό Σωματείο με σκοπό την προαγωγή της Nευροχειρουργικής στην Ελλάδα.

Παράλληλα με το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής πραγματοποιείται και η 6η Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής (υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος), με Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής την κα. Αφροδίτη Φαϊτατζίδου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει παρουσίαση επιστημονικών εργασιών και συζήτηση οργανωτικών νοσηλευτικών θεμάτων, που αφορούν στη νευροχειρουργική.

Οι ανωτέρω δύο διοργανώσεις φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες: www.neurosurgery12.gr

Τη συνεδριακή οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία ARTION Conferences & Events.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.