Home Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa κερδίζει το «Χρυσό» βραβείο, με την ανάδειξή της ως «Eco-Aviation...

Η Lufthansa κερδίζει το «Χρυσό» βραβείο, με την ανάδειξή της ως «Eco-Aviation Airline of the Year» από το περιοδικό ATW

Η πολυπόθητη κορυφαία διάκριση ανταποκρίνεται στην ολοκληρωμένη δέσμευση του συνόλου της εταιρίας για οικολογικές λύσεις και «πράσινες» πρωτοβουλίες.
Η μηνιαία έκδοση της αεροπορικής βιομηχανίας Air Transport World, όπου δημοσιεύονται ειδήσεις του χώρου, ανακοίνωσε την ανάδειξη της Lufthansa ως “Eco-Aviation Airline of the Year,” η οποία αποτελεί την ανώτατη διάκριση στα πρώτα Eco-Aviation Awards του περιοδικού.
“Οι ολοκληρωμένες προσπάθειες περιβαλλοντικής προστασίας και αειφόρου ανάπτυξης της Lufthansa αγγίζουν σχεδόν κάθε τομέα της αεροπορικής εταιρίας και, σε πολλές περιπτώσεις, επηρεάζουν ολόκληρη την αεροπορική βιομηχανία” δήλωσε η Karen Walker, Executive Editor του περιοδικού Air Transport World. “Για παράδειγμα, η υποδειγματική και πρωτοφανής μακροπρόθεσμη μελέτη για τα βιοκαύσιμα που ολοκλήρωσε η Lufthansa τον Ιανουάριο, αναμφίβολα θα ωφελήσει ολόκληρη την αεροπορική βιομηχανία.”
Η εφαρμογή της Lufthansa παρουσίασε το εύρος των περιβαλλοντικών προσπαθειών της εταιρίας, όπως η δέσμευση της αεροπορικής εταιρίας στην αποδοτικότητα καυσίμων, που επιτυγχάνεται μέσω των διαρκών επενδύσεων σε εκσυγχρονισμό του στόλου, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης του A380 και των νέων 747-8 Intercontinental στο στόλο της εταιρίας και την ανάπτυξη μιας λύσης αποτελεσματικότερου προγραμματισμού πτήσεων. Άλλα παραδείγματα αποτελούν, η ανθρωπιστική βοήθεια που προσφέρεται σε κοινότητες που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές και που υποστηρίζει την προστασία των απειλούμενων ειδών, καθώς και η ζωτικής σημασίας υποστήριξη από τα ανώτερα διοικητικά στελέχη μέσω του διατμηματικού Συμβουλίου Εταιρικής Ευθύνης της Lufthansa.
Οι νικητές επιλέχθηκαν από τους συντάκτες του περιοδικού και μέλη της επιτροπής του ετήσιου συνεδρίου ATW Eco-Aviation Conference.  Οι εκδότες του ATW θα παρουσιάσουν τα βραβεία στα πλαίσια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου με την ολοκλήρωση του πέμπτου ετήσιου Eco-Aviation Conference, στο οποίο συμμετέχουν στελέχη υψηλού επιπέδου αεροδιαστημικής βιομηχανίας, επιχειρήσεις, κυβερνητικά στελέχη και εκπρόσωποι εταιριών που εργάζονται με eco-aviation προϊόντα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version