Αρχική Τεχνολογία www.monemvasia.gr, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Μονεμβασίας

www.monemvasia.gr, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Μονεμβασίας

Παρουσιάστηκε και επίσημα η νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας  www.monemvasia.gr.

Μέσα από τις σελίδες της, o επισκέπτης της περιοχής μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί ο προκειμένου να γνωρίσει τον Δήμο Μονεμβασίας και να οργανώσει τις διακοπές του με τον καλύτερο τρόπο:  Αξιοθέατα, μνημεία, ιστορία, παραλίες, πολιτισμός, εκδηλώσεις, τοπικά προϊόντα, συνταγές αλλά και πληροφορίες για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως η πεζοπορία, η αναρρίχηση, ο θρησκευτικός τουρισμός κ.α.,

Επίσης δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει κατάλυμα για την διαμονή του, αλλά και να ‘’ανεβάσει’’ τις εμπειρίες από το ταξίδι του. Προτείνονται μονηήμερες εκδρομές αλλά και πλήρη ταξιδιωτικά προγράμματα. Η λειτουργία της ιστοσελίδας συνδυάζεται με την δημιουργία ενός μηνιαίου ενημερωτικού δελτίου (newsletter) με συνεντεύξεις προσώπων που σχετίζονται με την περιοχή, τουριστικά νέα, συνταγές και διάφορα άρθρα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μονεμβασίας κος Λύρας Χαράλαμπος δήλωσε: ‘’Πρόκειται για μία ιστοσελίδα με αμιγώς  τουριστικό περιεχόμενο. Σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι φιλική προς το χρήστη του διαδικτύου και να παρέχει  πληροφορίες άμεσες και χρηστικές. Μέσα από την περιήγηση στo  www.monemvasia.gr , γίνεται κατανοητό πως ο Δήμος Μονεμβασίας μπορεί να αποτελέσει προορισμό πολυήμερων διακοπών για όλες τις εποχές του έτους, αφού συνδυάζει την μοναδικότητα της Καστροπολιτείας, με πλήθος άλλων αξιοθέατων, προορισμών και δραστηριοτήτων. Πρόκειται για ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας, ενταγμένο στον σχεδιασμό του Δήμου Μονεμβασίας για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.’’

Η ιστοσελίδα είναι μεταφρασμένη στην αγγλική γλώσσα, ενώ θα ακολουθήσει η μετάφραση της και σε άλλες. Συνδέεται με τους σημαντικότερους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η διαδικασία βελτιστοποίησής της στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Η εκδήλωση της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος στα Παπαδιάνικα την Δευτέρα 2 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.