Αρχική Αεροπορικά Νέα H Aegean και η Lufthansa σας προσκαλούν στο σπίτι του web check...

H Aegean και η Lufthansa σας προσκαλούν στο σπίτι του web check in

H Aegean και η Lufthansa μεταφέρουν το σαλόνι σας στο αεροδρόμιο των Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και σας προσκαλούν να πραγματοποιήσετε το check in σας από την άνεση του καναπέ σας.
Από την Τρίτη 27 Μαρτίου και για ένα μήνα, οι επιβάτες των δύο εταιρειών που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το check in του εισιτηρίου τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προσομοιάζει με σαλόνι και να βιώσουν με αυτό τον τρόπο την εμπειρία του να κάνουν check in γρήγορα και άνετα από τον προσωπικό τους χώρο, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους.
Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται από κοινού από τις δύο εταιρείες και έρχεται να στηρίξει την προσπάθεια τους να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό σύγχρονες υπηρεσίες που απλοποιούν τη διαδικασία του ταξιδιού, με στόχο οι επιβάτες να ταξιδεύουν πιο άνετα και ευχάριστα αλλά και να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.