Αρχική Επικαιρότητα Group Αυστραλών Βετεράνων συμμετείχε στον εορτασμό της ημέρας των ANZAC στην Αθήνα

Group Αυστραλών Βετεράνων συμμετείχε στον εορτασμό της ημέρας των ANZAC στην Αθήνα

Για 3η συνεχή χρονιά το Ταξιδιωτικό Γραφείο ΧΤ Travel Services που ανήκει στο Zante Hospitality Group, καλωσόρισε Group Αυστραλών Βετεράνων και των Απογόνων τους και συμμετείχε στον εορτασμό της ημέρας των ANZAC. Η 25η  Απριλίου, έχει ορισθεί Ημέρα Μνήμης &  Εθνικής Εορτής στην Αυστραλία & τη Νέα Ζηλανδία, γνωστή ως ΑNZAC DAY (Australia & New Zealand Army Corps).
Στο Κοιμητήριο των Συμμαχικών Δυνάμεων στο Παλαιό Φάληρο, τελέσθηκαν Επιμνημόσυνες Δεήσεις στις 05:30 με το χάραμα της νέας μέρας ως είθισται από τους Βετεράνους και στις 11:00 από την Πρεσβεία με προσκεκλημένους τις Ελληνικές Αρχές, Σωματεία Ελλήνων Βετεράνων, μέλη του Διπλωματικού Σώματος & Στρατιωτικούς Ακόλουθους Συμμαχικών Χωρών, καθώς και Ελληνο-Αυστραλιανά Σωματεία Φιλίας.
Συγκινητική η παρουσία της κας Barbara Jennings που μας ήρθε με το χειρόγραφο κατά την ώρα της μάχης, αρχείο – ημερολόγιο με φωτογραφίες του Πατέρα της, ζωντανό δείγμα της προσφοράς των Αυστραλών στην Ελλάδα.

Ο όμιλος τουριστικών επιχειρήσεων “Zante Hospitality Group”, περιλαμβάνει το Τουριστικό Γραφείο XT Travel Services στην Αθήνα και τα Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα Best Western Zante Park και Galaxy στη Ζάκυνθο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.