Αρχική Αεροπορικά Νέα FAM trip της THY στην Αμερική

FAM trip της THY στην Αμερική

Η αποστολή της Turkish Airlines με τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου, Πατήρ Άλεξ Καρλούτσο (στο κέντρο της φωτογραφίας: ο Marketing Manager της Turkish Airlines στη Νέα Υόρκη, κ. Alp Ozaman, o Διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan, ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στη Νέα Υόρκη, κ. Ihsan Baytan, ο Πατήρ Άλεξ Καρλούτσος, η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk)Στην προσπάθεια της να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς της με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ελληνική ομογένεια της Αμερικής, η THY διοργάνωσε FAM trip στην Αμερική.

Η επταμελής αποστολή της Turkish Airlines με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα κα. Gulay Ozturk και τον Διευθυντή της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan, επισκέφτηκαν τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με επιφανείς ανθρώπους του επιχειρηματικού και τουριστικού χώρου. Το πρόγραμμα της Turkish Airlines περιελάμβανε επαφές με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, με υψηλές πωλήσεις στην Ελλάδα, επιχειρηματικά στελέχη, εκπροσώπους της θρησκευτικής ηγεσίας και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με κύριο σκοπό την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

Η Turkish Airlines αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι συνεχίζει να στηρίζει τον τουρισμό προς την Ελλάδα, προσφέροντας γρήγορα και ασφαλή υπερατλαντικά ταξίδια σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον. Το ταξίδι σας προς την Αμερική γίνεται πλέον τόσο σύντομο καθώς οι άμεσες ανταποκρίσεις των πτήσεων της εταιρείας και το εκτεταμένο δίκτυο της, συμβάλλουν ώστε οι πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να φαντάζουν… απευθείας.  
Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί της, αποκτούν επιπλέον κίνητρο μέσω των πλούσιων παροχών και υπηρεσιών που τους προσφέρονται σε κάθε ταξίδι τους.
Υπενθυμίζουμε ότι η THY παρέχει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet, δυνατότητα παρακολούθησης διεθνών τηλεοπτικών προγραμμάτων, διαθέτει την αναγνώρισή της ως «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort -βάσει της ψήφου 18,8 εκατομμυρίων επιβατών- ενώ οι επιβάτες μεγάλων αποστάσεων της Business Class, έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν την βραβευμένη κουζίνα και τις υπηρεσίες του Ιπτάμενου Σεφ κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.