Αρχική Αθλητικά 18ο Ράλι Φίλιππος – Λίγες ώρες έμειναν

18ο Ράλι Φίλιππος – Λίγες ώρες έμειναν

Λίγες ώρες απέμειναν ως την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής για το 18ο Ράλι Φίλιππος. Εν τω μεταξύ προστέθηκαν εννιά επιπλέον συμμετοχές στην προσωρινή λίστα, μετά την παράταση που ζητήθηκε από την Λ.Α.Β. (Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας) και δόθηκε από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ.

Η Α6 εμπλουτίστηκε με τους Αργυρίου –  Καπετάνια και σωτηρίου – Καστανιώτης αμφότεροι με Peugeot 106 κάνοντας την αναμενόμενη μάχη ακόμα πιο συναρπαστική. Παρέα θα έχει στην Α5 ο Γεωργούσης αφού το παρών θα δώσουν οι Δημητρίου – Δημητρίου με Peugeot 106.

Γεννητούρια θα γιορτάσουμε με το νέο δημιούργημα του Κωνσταντίνου, μια Citroen ZX Kit Car, όμοια με αυτή του Κωνσταντινίδη. Μένει να δούμε αν η «νεαρά» θα μπορέσει να ανταγωνιστεί επάξια την «παλιά» γαλλίδα. Στην Α7 προστέθηκαν δύο Seat Ibiza με πληρώματα τους Λάκη – Τριανταφυλλίδη και τον Παπακυριακού ακόμα χωρίς συνοδηγό.

Συμμετοχή, αλλά ακόμη χωρίς συνοδηγό, δήλωσε και ο Τόψης με το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo IX. Τέλος στην ράμπα εκκίνησης θα δούμε και τους Ανδρεάδη – Μαυρίδη με  VW Golf II και τους Μόσχο – Καραβασίλη με Peugeot 205.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.