Αρχική Εκδηλώσεις 10o Διεθνές Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού ΥPERIA 2012, στην Αιγιάλη της Αμοργού

10o Διεθνές Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού ΥPERIA 2012, στην Αιγιάλη της Αμοργού

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θολαρίων Αιγιάλης Αμοργού, σε συνεργασία με το “Aegialis Hotel & Spa” στην Αιγιάλη, διοργανώνουν και φέτος την 10η Διεθνή Συνάντηση  Πολιτισμού & Τουρισμού ΥΠΕΡΙΑ 2012, για τον Τύπο & τα Μ.Μ.Ε. από 19 Απριλίου έως 22 Απριλίου του 2012.

Θέμα του φετινού συνεδρίου είναι:  «Πολιτιστική Κληρονομιά της Αμοργού».
Επί μέρους θέματα:

–  Το Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας-Ένταξη σαν παγκόσμιο μνημείο της UNESCO

–  Διαδρομές Πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Αμοργό

–  Η κουζίνα του Αιγαίου – Αμοργιανές γεύσεις

–  Μουσική παράδοση της Αμοργού

–  Αειφόρος Τουρισμός & Περιβάλλον

–  Αγροτικός οικισμός του Ασφοντυλίτη

–  3o Festival ταινιών μικρού μήκους στην Αμοργό.

Προσκεκλημένοι είναι Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, παραγωγοί και τηλεοπτικά συνεργεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι της πολιτείας, της εκκλησίας, των πρεσβειών και καλλιτέχνες από διάφορους χώρους.

Η διεθνής συνάντηση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις παραδοσιακής & κλασσικής μουσικής, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής,γλυπτικής και παραδοσιακών εργαχείρων,γαστρονομικές παρουσιάσεις, και ξεναγήσεις σε όλο το νησί.

Οι προβολές για το 3o Festival ταινιών μικρού μήκους θα λάβουν χώρα στη Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού, στο Βρούτσι, στις 19/4, από 13.00-18.00, ενώ στις 20, 21 και 22/4 στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa, από 16.00-18.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.