Αρχική Μεταφορές Χριστίνα Τετράδη: Όταν δένουμε τα πλοία στα λιμάνια, δένουμε παράλληλα και την...

Χριστίνα Τετράδη: Όταν δένουμε τα πλοία στα λιμάνια, δένουμε παράλληλα και την οικονομία του τόπου μας

Χριστίνα ΤετράδηΗ Χριστίνα Τετράδη, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, σχετικά με την απόφαση για συνέχιση της απεργίας της ΠΝΟ με 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη, δηλώνει τα εξής:

Όταν δένουμε τα πλοία στα λιμάνια, δένουμε παράλληλα και την οικονομία του τόπου μας.

Βρισκόμαστε στη περίοδο του Πάσχα και ο κίνδυνος να καταρρεύσει ο εσωτερικός τουρισμός προς τα νησιά (έστω και αυτός ο λίγος,) στον οποίο περιμέναμε και ελπίζαμε όλοι για να κινηθεί η οικονομία, είναι βέβαιος. Κρατήσεις έχουν γίνει ελάχιστες, αλλά ακόμα και αυτές κινδυνεύουν να ακυρωθούν. Είναι φυσικό άλλωστε, μια και κανείς δεν προγραμματίζει ένα ταξίδι χωρίς να έχει διασφαλίσει τη μεταφορά του.

Η χώρα μας και το νησί μας στηρίζεται από τον τουρισμό, ο οποίος καταστρέφεται από τέτοιου είδους ενέργειες και μάλιστα στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, η οποία είναι ίσως και η κρισιμότερη των τελευταίων ετών για την βιωσιμότητα του τουρισμού, με τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες.

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ότι θα πρέπει να επιδείξουν μία πιο υπεύθυνη στάση, απέναντι σε όλη την κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.