Αρχική Ξενοδοχεία Το Wolgan Valley Resort & Spa προσφέρει πακέτο διαμονής 3 διανυκτερεύσεων στην...

Το Wolgan Valley Resort & Spa προσφέρει πακέτο διαμονής 3 διανυκτερεύσεων στην τιμή των 2

Tο Wolgan Valley Resort & Spa, το πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται σε απόσταση τριών ωρών οδικώς από το Σύδνεϋ, προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα πακέτο διαμονής 3 διανυκτερεύσεων στην τιμών των 2.  
 
Για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου, το ειδικό πακέτο που προσφέρει διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στην τιμή των 2, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τη διαμονή τους στην πολυτελή σουίτα Heritage για τρεις διανυκτερεύσεις, πληρώνοντας μόνο τις δύο. Η προσφορά περιλαμβάνει 2 γεύματα ημερησίως και δυο δωρεάν υπαίθριες δραστηριότητες την ημέρα για κάθε άτομο. Η τιμή του πακέτου για δύο διανυκτερεύσεις ανέρχεται στα $1.950 το άτομο.
 
«Το πακέτο διαμονής 3 διανυκτερεύσεων στην τιμή των 2 είναι μία από τις καλύτερες προσφορές που έχουμε ανακοινώσει από την έναρξη της λειτουργίας μας. Η προσφορά απευθύνεται στους επισκέπτες που επιθυμούν να γιορτάσουν μια ειδική περίσταση σε ένα παγκοσμίου κλάσης πολυτελές θέρετρο, καθώς και σε εκείνους που αναζητούν μια πραγματική εμπειρία χαλάρωσης, η οποία απέχει οδικώς μόνο τρεις ώρες από το Σύδνεϋ», δήλωσε ο Joost Heymeijer, Γενικός Διευθυντής του Wolgan Valley Resort & Spa.
 
Τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο εθνικά πάρκα και στα σύνορα με την Ευρύτερη Περιοχή Γαλάζιου Όρους, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, το διεθνές πολυβραβευμένο θέρετρο διαθέτει 40 σουίτες η αρχιτεκτονική των οποίων θυμίζει τα παραδοσιακά αυστραλέζικα σπίτια.   
 
Το θέρετρο Wolgan Valley είναι  προσβάσιμο μόνο στους επισκέπτες του, οι οποίοι έχουν στην αποκλειστική τους διάθεσή, μία έκταση 4.000 στρεμμάτων. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε όποια δραστηριότητα επιθυμούν, να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στο Timeless Spa και να εκμεταλλευθούν στο έπακρο την πληθώρα των υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρει το θέρετρο.
 
Οι δραστηριότητες στο Wolgan Valley Resort & Spa απευθύνονται στους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν τις γύρω περιοχές, τη μοναδική άγρια φύση, τους οικοτόπους, καθώς και να εντρυφήσουν στην αρχαία και νεότερη ιστορία της ηπείρου. Οι υπαίθριες δραστηριότητες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, σαφάρι με όχημα 4Χ4, ιππασία, παρατήρηση των άγριων ζώων, εκδρομές με ποδήλατο, παρατήρηση των άστρων, καθώς και επίσκεψη στο Wollemi Pine Grove.
 
«Πακέτο διαμονής 3 ημερών στην τιμή των 2»
 
Κερδίστε μία δωρεάν διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο αξίας $1.950 και αποδράστε για 3 ημέρες  στο Wolgan Valley Resort & Spa, πραγματοποιώντας την κράτησή σας από 1 Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2012.
 
Με $1.950/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, απολαύστε τρεις νύχτες στη σουίτα Heritage που διαθέτει της δική της εσωτερική κι εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, υψηλής γαστρονομίας γεύματα, μη αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, εκλεκτή ποικιλία κρασιών και μπύρας που συνοδεύουν τα γεύματα, ασύρματο internet και δύο υπαίθριες δραστηριότητες ανά ημέρα.
 
Το πακέτο διαμονής 3 διανυκτερεύσεων στην τιμή των 2 ισχύει από 1η Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2012 και υπόκειται στη διαθεσιμότητα των κρατήσεων.
 
Για κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα κρατήσεων του Wolgan Valley στο +61 (0)2 92909733  ή κάντε κράτηση μέσω e-mail στο reservations@wolganvalley.com.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.