Αρχική Αεροπορικά Νέα Συνετρίβη δικινητήριο αεροσκάφος στη Σιβηρία

Συνετρίβη δικινητήριο αεροσκάφος στη Σιβηρία

Αεροπορική τραγωδία στη Σιβηρία, όπου τα ξημερώματα ένα ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο, που μετέφερε συνολικά 43 ανθρώπους, επιβάτες και πλήρωμα¸ συνετρίβη με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 16 επιβαινόντων. Δώδεκα έχουν διασωθεί, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης στην περιοχή.

Το δικινητήριο αεροσκάφος τύπου ATR 72 συνετρίβη σε απόσταση περίπου 35 χιλιομέτρων από την πόλη Tyumen στη δυτική Σιβηρία, όπως ανακοίνωσε η Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας, Irina Andrianova. Δήλωσε προς το πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι δώδεκα άνθρωποι διασώθηκαν, ενώ έχουν εντοπιστεί στη σκηνή της συντριβής 16 πτώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στο αεροσκάφος επέβαιναν 39 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα. Τουλάχιστον πέντε από τους επιζήσαντες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενος νοσοκομειακές πηγές στην πόλη Tyumen, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες.

Το μεσαίου βάρους αεροσκάφος ανήκει στην ρωσική αεροπορική εταιρεία UTair και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της πόλης Tyumen με προορισμό το Surgut, μια πετρελαιοπαραγωγό πόλη βορειότερα στη Σιβηρία, σύμφωνα με τις μεταδόσεις των ρωσικών μέσων ενημέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.