Αρχική Μεταφορές ΣΕΤΕ: Σοβαρό πλήγμα κατά της οικονομίας των νησιών, η απεργία της ΠΝΟ

ΣΕΤΕ: Σοβαρό πλήγμα κατά της οικονομίας των νησιών, η απεργία της ΠΝΟ

Σοβαρό πλήγμα κατά της οικονομίας των νησιών, ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες και προβλήματα στη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων είναι οι ελάχιστες επιπτώσεις από την ανευθυνότητα της συνδικαλιστικής ηγεσίας των ναυτεργατών, όπως αυτή εκφράζεται με την ανακοίνωση της απεργίας για την Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη, τονίζει ο ΣΕΤΕ.
 
Και συνεχίζει

Στην παρούσα εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, όλοι πρέπει να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον από το προσωπικό, πολύ δε περισσότερο από το συντεχνιακό. Δυστυχώς, μερικές ολιγομελείς, άλλα οργανωμένες συντεχνίες, με τις πράξεις τους δηλώνουν και επιβεβαιώνουν ακόμη μια φορά ότι δεν το έχουν αντιληφθεί. Παράλληλα, εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα προς το εξωτερικό, ως προς τις συνθήκες που επικρατούν και θα επικρατήσουν στη χώρα μας ενόψει της τουριστικής περιόδου, όπου η οικονομία μας έχει εναποθέσει τις περισσότερες ελπίδες της για ανάκαμψη και μείωση της ανεργίας.
 
Ο κόσμος του τουρισμού παρακολουθεί οργισμένος και απογοητευμένος και καλεί την  συνδικαλιστική ηγεσία των ναυτεργατών να αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους ενέργειες καταστρέφουν τη χώρα και φέρνουν την κοινωνία απέναντί τους. Καλεί επίσης την Πολιτεία να διαφυλάξει την έννομη τάξη αποτρέποντας καταλήψεις πλοίων και να διασφαλίσει την ομαλότητα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.