Αρχική Ξενοδοχεία Μια ακόμα πρωτιά για το Ξενοδοχείο Τιτάνια

Μια ακόμα πρωτιά για το Ξενοδοχείο Τιτάνια

Το ΤΙΤΑΝΙΑ καλωσορίζει τους πελάτες του στον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας αιχμής, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν από τη Reception και για όσες μέρες το επιθυμούν, το δικό τους tablet i-pad 2.

Με μια απλή προκράτηση στη reception του ξενοδοχείου, όσοι ένοικοι επιθυμούν, θα μπορούν να παραλαμβάνουν ένα i-pad με ή χωρίς πρόσβαση στο internet, και να το διατηρούν στην κατοχή τους για όσο διάστημα επιλέξουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο.

Τα διατιθέμενα i-pad είναι πλήρως εξοπλισμένα με τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, αλλά και με τα πιο δημοφιλή στον κόσμο των gamers παιχνίδια.

Με την πρωτοβουλία «Get your own i-pad 2 @ Titania» το ξενοδοχείο πρωτοπορεί στην ελληνική ξενοδοχία αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, την προσήλωσή του στην προσφορά ολοκληρωμένων εμπειριών φιλοξενίας και την αγάπη του για την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.