Αρχική Αεροπορικά Νέα Εγκαινιάστηκε παρουσία των αρχών της πόλης η αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με...

Εγκαινιάστηκε παρουσία των αρχών της πόλης η αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Αθήνα από τη Cyprus Airways

πό αριστερά: Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο εκτελεστικός πρόεδρος της Cyprus Airways κ. Γιώργος Μαυρόκωστας κόβουν την εθιμοτυπική κορδέλα.

Παρουσία των αρχών της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας, η Cyprus Airways εγκαινίασε σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Αθήνα.

«Η δραστηριοποίηση της Cyprus Airways στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα αποτελεί μέρος της γενικότερης επενδυτικής πολιτικής της εταιρείας. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό επιβατικό κοινό, η οποία έχει χτιστεί στη διάρκεια των 65 ετών που η Cyprus Airways δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Η σύνδεση της συμπρωτεύουσας με την Αθήνα αποδεικνύει την αφοσίωσή μας και τη διάθεση αναβάθμισης της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, καθώς ήδη εκτελούμε πτήσεις σε 4 ελληνικές πόλεις, ενώ από τον Ιούλιο προγραμματίζονται από δύο εβδομαδιαίες απευθείας αναχωρήσεις προς Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, εκτελεστικός πρόεδρος της Cyprus Airways. «Το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας αγκάλιασε ήδη τη νέα γραμμή, εκφραζόμενο θετικά για την ακρίβεια των αναχωρήσεων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, επιβεβαιώνοντας την εκτίμησή μας πως ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη», κατέληξε ο κ. Μαυρόκωστας.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, τοπικοί παράγοντες και οι αρχές του αεροδρομίου «Μακεδονία».

«Αποτελεί σημαντικό γεγονός η απόφαση της Cyprus Airways να δραστηριοποιηθεί στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Με τον τρόπο αυτό, το επιβατικό κοινό έχει στη διάθεσή του περισσότερες ποιοτικές επιλογές, δεδομένης της αξιοπιστίας της Cyprus Airways, ενώ και η πύκνωση των δρομολογίων της Θεσσαλονίκης με την Αθήνα λειτουργεί συνολικά προς όφελος των δύο πόλεων. Καλωσορίζοντας την Cyprus Airways στις εσωτερικές πτήσεις της χώρας μας, αυτό που θέλω να σας προτρέψω είναι να αξιοποιήσετε το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και να το χρησιμοποιήσετε ως βάση σας για την Ελλάδα, και να προγραμματίσετε περισσότερα δρομολόγια, τόσο εντός Ελλάδας όσο και σε προορισμούς του εξωτερικού. Οι Θεσσαλονικείς και οι βορειοελλαδίτες ξέρουν να ανταμείβουν τις εταιρείες που παρέχουν αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες και η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη να συνδεθεί με όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις που θα βοηθήσουν τη μεγάλη προσπάθεια για αύξηση του τουρισμού που έχουμε ξεκινήσει», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, κόβοντας την εθιμοτυπική κορδέλα.

Η Cyprus Airways συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Αθήνα με 3 καθημερινά δρομολόγια σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, με νεότατα αεροσκάφη τύπου Airbus Α319 και Α320, σε ώρες που εξυπηρετούν απόλυτα το επιβατικό κοινό των δύο πόλεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.