Αρχική Αεροπορικά Νέα Έως 25% έκπτωση σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση για όλα τα εισιτήρια...

Έως 25% έκπτωση σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση για όλα τα εισιτήρια με επιστροφή από την QATAR AIRWAYS

Η Qatar Airways ξεκινάει από τις 17 Απριλίου μία απίστευτη παγκόσμια προσφορά για 3 ημέρες μόνο σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να απολαύσετε τις απίστευτες τιμές της Qatar Airways  προς όλο τον κόσμο : Ντουμπάι, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ, Χονγκ Κονγκ, Μελβούρνη με εκπτώσεις έως  και 25% στην Οικονομική και την Διακεκριμένη Θέση. Οι τιμές για εισιτήρια με επιστροφή συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους και λοιπά τέλη.*

Η 3ήμερη προσφορά ξεκινά από τα μεσάνυχτα στις 00.01 τοπική ώρα για κάθε αγορά στις  17 Απριλίου και λήγει στις 19 Απριλίου στις 23.59 τοπική ώρα για κάθε χώρα.

Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή, για οικογενειακούς ή για επαγγελματικό λόγο τώρα είναι η ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 100 υπέροχους προορισμούς της Qatar Airways μέσω της  Ντόχα και να απολαύσετε ένα 5 αστέρων ταξίδι σε προνομιακή τιμή.

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια μέχρι και τις 6 Ιουνίου και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω της ιστοσελίδας  www.qatarairways.com, στα γραφεία της Qatar Airways (εκδοτήρια εισιτηρίων) και μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

*ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς :  www.qatarairways.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.