Αρχική Τουρισμός Τέλος σεζόν 2011-12 με αύξηση προσελεύσεων στο Χονοδρομικό κέντρo Παρνασσού

Τέλος σεζόν 2011-12 με αύξηση προσελεύσεων στο Χονοδρομικό κέντρo Παρνασσού

Τελευταίο Σαββατοκύριακο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Αυτό το Σαββατοκύριακο  28-29 Απριλίου είναι οι τελευταίες ημέρες λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για το 2012.
Με θετικό πρόσημο κλείνει η χιονοδρομική σεζόν 2011-2012, αφού η αύξηση προσελεύσεων αγγίζει το 20% σε σχέση με το μέσο όρο της τελευταίας εξαετίας.
Η Διοίκηση της ΕΤΑΔ και του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν τους πιστούς παλαιούς και νέους φίλους του καθώς και τους συνεργάτες του, που καθ όλη τη μακρά φετινή χιονοδρομική σεζόν ήταν παρόντες, παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και την κρίση. Η συνεχώς βελτιούμενη ποιότητα της παροχής υπηρεσιών μας, τα πρωτοποριακά events, η καθιερωμένη δωδεκάωρη λειτουργία κάθε Σάββατο, η έκπτωση σ’ όλα τα ski bus, αλλά και η κοινωνική πολιτική μας σε σχέση με τις τιμές των εισιτηρίων του ΧΚΠ απέδειξαν πως εκτιμήθηκαν από το σύνολο των επισκεπτών μας, και αυτός είναι ο καλύτερος επίλογος που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.
Αξίζει να επισημανθεί πως το ΧΚΠ λειτούργησε σταθερά και με συνέπεια, καθώς ήταν το πρώτο χιονοδρομικό Κέντρο που εγκαινίασε την χειμερινή περίοδο 2011-2012 και το τελευταίο που θα την αποχαιρετήσει, με εξαίρεση μόνον τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες, εκ των πραγμάτων, δεν το επέτρεπαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.