Αρχική Αθλητικά Tη Κυριακή 11 Μαρτίου το 41ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Tη Κυριακή 11 Μαρτίου το 41ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Η ημερομηνία διεξαγωγής του 41ου Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού πλησιάζει, με τον καιρό σταδιακά να αλλάζει προς όφελος των αγωνιζομένων και του διοργανωτή. Όσο για τους θεατές, αυτοί είναι ανυπόμονοι, μετά από μήνες απόλυτης σιγής, να ακούσουν και πάλι τα αγωνιστικά να πυροβολούν στην ειδική διαδρομή του Χολομώντα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
Ποιοτικές μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις μέχρι τώρα συμμετοχές στην προσωρινή λίστα του 41ου Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού. Με την  οικονομική δυσπραγία του 2011 όχι μόνο να συνεχίζεται αλλά και να εντείνεται, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς καλείται να αφυπνίσει κριτές, θεατές και πληρώματα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Έτσι, η απώλεια σε συμμετοχές ήταν αναμενόμενη έστω και σε μικρότερο βαθμό. Παρά ταύτα τα στελέχη στον όμιλο επικεντρώνουν σε  δύο δεδομένα:   πρώτο και κυριότερο, ότι ο Α.Ο.Θ. δεν αθετεί τις υποσχέσεις που δίνει και δεύτερο πως η ποιότητα των πληρωμάτων που δήλωσαν συμμετοχή είναι η καλύτερη δυνατή.
Στην κορυφή φιγουράρουν τέσσερα Mitsubishi Evo, αυτά των Τοψή, Καλούδη, Τζαμπάζη και Κοσμόπουλο που υπόσχονται να ξυπνήσουν με τους βρυχηθμούς τους τα υπνωτισμένα από την κρίση μυαλά των θεατών. Κατά πόδας τους ακολουθούν οι Κωνσταντινίδης με Citroen ZX  Kit Car, Παυλίδης με Citroen DS3 R3T και Μπεσλίδης με VW Golf III Kit Car. Την επανεμφάνιση του κάνει ο τοπικός Μαυροδής με το Subaru Impreza, ενώ Μάχη θα δώσουν και δυο Honda Civic Type R με οδηγούς από την μία τον παλαίμαχο Μπαξεβανάκη και από την άλλη τον προσφάτως πατέρα μιας κορασίδας Βαλαβάνη.  Μια ακόμα μάχη την οποία περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτή των Σανιδά και Αργυρίου, αμφότεροι με Peugeot 106 S16, και του Αναγνωστάκη με Suzuki Swift Sport. Από εκεί και πέρα το παρών θα δώσουν οι Λάκης με Seat Ibiza GTI ,  Θεοφανίδης με Citroen Saxo VTS, Κούκας με Ford Escort RS 2000, ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλας με Peugeot 206 και ο παλαίμαχος Αρναιώτης Κεχαγιάς. Τέλος ο Στέφανος Τοψής φαίνεται πως «γλυκάθηκε» μετά τις περσινές εμφανίσεις στο δεξί μπάκετ στο Evo του μπαμπά, με αποτέλεσμα φέτος να τον δούμε στην θέση του οδηγού. Τις καλύτερες ευχές για το νέο ξεκίνημα.   

Γεγονός είναι πως όσοι ανηφορίσουν την Κυριακή 11 Μαρτίου στον Χολομώντα, θα απολαύσουν δράση σχεδόν αλά Ράλλυ Σουηδίας, καθώς το οδόστρωμα προβλέπεται να είναι στεγνό, το περιβάλλον όμως χιονισμένο.     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.