Αρχική Αεροπορικά Νέα H Germanwings & η ελληνική μουσική ταξιδεύουν στην Κολωνία

H Germanwings & η ελληνική μουσική ταξιδεύουν στην Κολωνία

GermanwingsΜελωδίες από την Ελλάδα σε μια μοναδική μουσική παράσταση απευθείας από τη Θεσσαλονίκη

Ιδανική ευκαιρία για ένα ταξίδι στην Κολωνία είναι μια μοναδική μουσική παράσταση που διοργανώνεται στις 23 Μαρτίου 2012 στην έδρα της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας Germanwings, την Κολωνία.

Μόλις 2 ώρες και 35 λεπτά χωρίζουν τη Θεσσαλονίκη από μια από τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας, που την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 θα πλημμυρίσει από τους μελωδικούς ήχους της διάσημης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Mαζί με την Ορχήστρα Mobile Quartett, θα παρουσιάσουν μερικά από τα πιο γνωστά ελληνικά τραγούδια στο φιλόμουσο γερμανικό κοινό. Αδράξτε την ευκαιρία για ένα απολαυστικό τριήμερο, με τις βολικές απευθείας πτήσεις της Germanwings και συνδυάστε την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αυτή μουσική εκδήλωση με επίσκεψη στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας μετά το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Μόναχο και μεγαλύτερη πόλη του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, στις όχθες του ποταμού Ρήνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.