Αρχική Ξενοδοχεία Green Key 2012 στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Green Key 2012 στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Fodele Beach & Water Park Holiday ResortΗ Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) βράβευσε για ακόμη μία φορά το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort του ομίλου GLK, με το περιβαλλοντικό  βραβείο GREEN KEY  (Πράσινο Κλειδί) για το 2012.
 
     Το GREEN KEY είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει ένα σήμα οικολογικής ποιότητας (eco label).
Αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στο ζωτικό χώρο της βιομηχανίας του τουρισμού, αφού ευαισθητοποιεί και προτρέπει την υιοθέτηση φιλικών πρακτικών προς το περιβάλλον, που εγγυώνται την προστασία του και προάγουν την αειφορία
 
     Τα κριτήρια εστιάζουν στην περιβαλλοντική διαχείριση της τουριστικής μονάδας και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, που πρέπει να οργανώνεται για το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της μονάδας που βραβεύεται με το GREEN KEY.  Καλύπτουν τομείς που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη διαχείριση των απορριμμάτων, κ.α.
 
     Το πρόγραμμα GREEN KEY συντονίζεται από το διεθνές ίδρυμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (Fee Foundation for the Environmental Education ) και εθνικός διαχειριστής του προγράμματος είναι η ΕΕΠΦ, η οποία βραβεύει ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα που ικανοποιούν τα ανάλογα κριτήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.