Αρχική Ιστιοπλοΐα 3ο CATAMARANS CUP INTERNATIONAL REGATTA 2012

3ο CATAMARANS CUP INTERNATIONAL REGATTA 2012

3rd Catamarans Cup International RegattaΌπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ISTION YACHTING διοργανώνει τον διεθνή αγώνα CATAMARANS CUP International Regatta που θα ξεκινήσει στις 20 Οκτώβρη 2012 απο τον Άλιμο και θα τελειώσει στις 27 Οκτώβρη 2012.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Catamarans Cup International Regatta  την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη. Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα αποκλειστικά με ιστιοπλοϊκά καταμαράν κρουαζιέρας ο οποίος διοργανώνεται από την Istion yachting σε συνεργασία με ναυτικούς ομίλους, σχολές ιστιοπλοΐας και ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο εταιρειών γιώτινγκ.
    
    Το γεγονός, μετά τις επιτυχείς διοργανώσεις του 2010 και 2011, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τη ιστιοπλοϊκή κοινότητα. Κάθε σκάφος φιλοξενεί από 10 έως 12 άτομα και συνολικά αναμένεται να συμμετέχουν περί τους 250 ιστιοπλόους. Το Catamarans Cup international θα ξεκινήσει από τον Άλιμο στις 20 Οκτωβρίου, και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Αίγινα-Πόρος-Πόρτο Χέλι-Ναύπλιο για να καταλήξει στις 27 Οκτωβρίου στον Άλιμο.

    Κάθε μέρα θα εκτελείται ένα σκέλος του αγώνα και στο λιμάνι τερματισμού θα πραγματοποιείται τοπική γιορτή υπό την αιγίδα του Δήμου της περιοχής προς τιμή των συμμετεχόντων και απονομή των επάθλων στους νικητές. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιούνται επίσης παράλληλες εκδηλώσεις (διαγωνισμοί, κοινωνικές εκδηλώσεις, κα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012
Αθήνα, Μαρίνα Αλίμου
Άφιξη, παραλαβή σκαφών, εγγραφές.
Kitchen Bar Αλίμου: Τελετή έναρξης, καλωσόρισμα, συνάντηση κυβερνητών,
παρουσίαση πληρωμάτων, δείπνο.
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012
1ο σκέλος: Άλιμος – Αίγινα  18 νμ
Συνάντηση κυβερνητών, απονομή επάθλων στους νικητές,
Εκδήλωση: Cocktails, drinks & karaoke
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
               2ο σκέλος: Αίγινα- Πόρος 15 νμ.
               Συνάντηση κυβερνητών, Εκδήλωση απονομής επάθλων στους νικητές
Εκδήλωση: Διαγωνισμός COOK OFF! … κάθε πλήρωμα παρουσιάζει στα υπόλοιπα τις μαγειρικές του  δημιουργίες. Ακολουθεί ψηφοφορία ανάμεσα στα πληρώματα και αναδεικνύεται ο νικητής.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012
3ο σκέλος:  Πόρος-Πόρτο Χέλι  30 nm
               Συνάντηση κυβερνητών, Εκδήλωση απονομής επάθλων στους νικητές
               Εκδήλωση: Captains’ Dock BB-Q
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012
4ο σκέλος: Πόρτο Χέλι – Ναύπλιο 24nm
               Εκδήλωση απονομής επάθλων στους νικητές
Εκδήλωση: Διαγωνισμός SHOW OFF! … κάθε πλήρωμα με ανάλογη αμφίεση παρουσιάζει ολιγόλεπτο μουσικοχορευτικό σόου, αντιπροσωπευτικού της χώρας του. Ακολουθεί ψηφοφορία ανάμεσα στα πληρώματα και αναδεικνύεται ο νικητής.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012
The Winner’s Race
Ελεύθερη μέρα – ελεύθερη πλεύση με επιλογή για διανυκτέρευση στις Σπέτσες ή στην ‘Ύδρα.
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012
Άφιξη στον Άλιμο
Εκδήλωση: Διαγωνισμός SHOOT OFF! … παρουσιάζονται σε οθόνη οι φωτογραφίες που έχουν τραβήξει τα πληρώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ακολουθεί ψηφοφορία ανάμεσα στα πληρώματα και αναδεικνύεται ο νικητής.
Kitchen Bar Αλίμου: Τελετή λήξης, απονομή επάθλων στους νικητές, δείπνο.
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012
Check out, αναχώρηση πληρωμάτων

Η διοργάνωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πέραν από τα εντυπωσιακά πλάνα που προσφέρει ο αγώνας είναι ο μοναδικός αυτού στο είδος. Σε κάθε σταθμό του αγώνα, πραγματοποιείται  γιορτή – παρουσίαση σε ανοικτό χώρο, η οποία προσελκύει πολύ κόσμο.

Επίσημοι Υποστηρικτές είναι οι Δήμοι Αίγινας, Ερμιονίδας, Ναυπλίου, & Πόρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.