Αρχική Ξενοδοχεία Χίλια καλωσορίσατε στο Πάσχα της Grecotel με αποκλειστικές προσφορές από καρδιάς!

Χίλια καλωσορίσατε στο Πάσχα της Grecotel με αποκλειστικές προσφορές από καρδιάς!

Με εορταστικές προτάσεις απόδρασης καθώς και μοναδικές εκπλήξεις και δραστηριότητες προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, σας προσκαλούμε να λαμπρύνετε τις Άγιες μέρες του Πάσχα σε αγαπημένα ξενοδοχεία, ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας

Απολαύστε ένα αυθεντικό ελληνικό Πάσχα στην  Κυλλήνη, τη  Λάρισα, την  Αλεξανδρούπολη & τη  Θεσσαλονίκη επιλέγοντας παραδοσιακά την φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Γιορτάστε την Ανάσταση ανταλλάσοντας το φιλί της Αγάπης κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά στο  Olympia Oasis από 104€ το άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο all-inclusive, και από 45€ το άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Larissa Imperial, το Astir*Egnatia Alexandroupolis και το Makedonia Palace. Η Κυριακή είναι μέρα ανοιξιάτικης γιορτής. Μέσα στους κήπους σουβλίζονται τα αρνιά και στήνεται ο πιο εντυπωσιακός μπουφές, ενώ παραδοσιακό συγκρότημα συνοδεύει το ελληνικό γλέντι. Τα παιδιά διασκεδάζουν με πασχαλινά παιχνίδια και δραστηριότητες, ψυχαγωγούνται δημιουργικά και  ξεφαντώνουν στο δικό τους χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τιμές διαμονής αλλά και τα εορταστικά Πασχαλινά πακέτα ανά ξενοδοχείο παρακαλώ πατήστε εδώ:

Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων: 210 7280404

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.