Αρχική Ξενοδοχεία Τέσσερα “Green Key” για την P.A.P Corp.

Τέσσερα “Green Key” για την P.A.P Corp.

Με το διεθνές βραβείο “Green Key Eco Label 2012″ του Διεθνούς Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FΕΕ – Foundation for Environmental Education) διακρίθηκαν για 4η συνεχή χρονιά τα 4 ξενοδοχεία της PAP CORP.Πρόκειται για το ASTORIA – το μοναδικό βραβευμένο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, το ALEXANDER THE GREAT BEACH HOTEL στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, το AGIONISSI RESORT στην Αμολιανή και το  XENIA στην Ουρανούπολη. (από τα 13 βραβευμένα της Χαλκιδικής). Η διάκριση πιστοποιεί τα ξενοδοχεία  με το Σήμα Οικολογικής Ποιότητας (Eco Label) και τα συγκαταλέγει μεταξύ των φιλικών προς το περιβάλλον ξενοδοχείων της χώρας μας. 
Το “Green Key ” αποτελεί παγκοσμίως σύμβολο ποιότητας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης των ξενοδοχειακών μονάδων, με Φορέα του Προγράμματος στην Ελλάδα την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

Για την απόκτηση του βραβείου, τα τέσσερα ξενοδοχεία P.A.P Corp. αξιολογήθηκαν και πιστοποιήθηκαν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων του διεθνούς προγράμματος Green Key, για την περιβαλλοντική τους πολιτική και το σύνολο των περιβαλλοντικών ενεργειών και δραστηριοτήτων τους όπως περιβαλλοντική διαχείριση σε όλους τους τομείς -κατανάλωση ενέργειας,διαχείριση απορριμάτων, κατανάλωση νερού, χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών,ποιότητα προϊόντων διατροφής και μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου.

Το ASTORIA είναι και το μοναδικό  ξενοδοχείο  στην Θεσσαλονίκη το οποίο αποτελεί μια πρότυπη μονάδα περιβαλλοντικής διαχείρισης με αυτογενή ατμογεννήτρια για ρεύμα και ζεστό νερό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.