Home Αεροπορικά Νέα ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ : Ο 7ος Προορισμός του Α380 της AIR FRANCE

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ : Ο 7ος Προορισμός του Α380 της AIR FRANCE

Air France

Τη 1η Απρίλιου του 2012, το A380 της Air France θα εκτελέσει πτήση μεταξύ Παρισιού και Σιγκαπούρης για πρώτη φορά. Αυτή η πτήσηθα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδααπό τον Ιούνιο έωςτέλος Οκτωβρίου2012.

Από τη Σιγκαπούρη, η Air France προσφέρει38 εβδομαδιαίεςανταποκρίσεις σε συνεργασία με την Qantas προςπέντε προορισμούςστην Αυστραλία: Sydney, Melbourne, Brisbane, PerthandAdelaïde.

Τοκαλοκαίρι του 2012, τοA380της Air France θα εξυπηρετεί επτά προορισμούς:NewYork-JFK, WashingtonDC, LosAngeles, Montreal, Johannesburg, Tokyo-Narita και Singapore.

Από το Δεκέμβριο 2011, όλα τα αεροσκάφη Α380 της AirFrance έχουν 516 θέσεις σε 4 κατηγορίες – 9 θέσεις στη LaPremiere (πρώτη θέση), 80 θέσεις στη Business, 38 θέσεις στη PremiumVoyageur και 449 θέσεις στη Voyageur (τουριστική).

Πρόκειται για το πιο φιλικό αεροσκάφος προς το περιβάλλον – με λιγότερα από 75 γραμμάρια CO2/χιλιόμετρο ανά επιβάτη – και το πιο αθόρυβο στην κατηγορία του. Η μεγάλη καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερη άνεση και χώρο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η AirFrance καινοτομεί προτείνοντας αλλαγές στο φωτισμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και προσφέροντας ένα καινούργιο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερες οθόνες.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version