Αρχική Αεροπορικά Νέα ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ : Ο 7ος Προορισμός του Α380 της AIR FRANCE

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ : Ο 7ος Προορισμός του Α380 της AIR FRANCE

Air France

Τη 1η Απρίλιου του 2012, το A380 της Air France θα εκτελέσει πτήση μεταξύ Παρισιού και Σιγκαπούρης για πρώτη φορά. Αυτή η πτήσηθα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδααπό τον Ιούνιο έωςτέλος Οκτωβρίου2012.

Από τη Σιγκαπούρη, η Air France προσφέρει38 εβδομαδιαίεςανταποκρίσεις σε συνεργασία με την Qantas προςπέντε προορισμούςστην Αυστραλία: Sydney, Melbourne, Brisbane, PerthandAdelaïde.

Τοκαλοκαίρι του 2012, τοA380της Air France θα εξυπηρετεί επτά προορισμούς:NewYork-JFK, WashingtonDC, LosAngeles, Montreal, Johannesburg, Tokyo-Narita και Singapore.

Από το Δεκέμβριο 2011, όλα τα αεροσκάφη Α380 της AirFrance έχουν 516 θέσεις σε 4 κατηγορίες – 9 θέσεις στη LaPremiere (πρώτη θέση), 80 θέσεις στη Business, 38 θέσεις στη PremiumVoyageur και 449 θέσεις στη Voyageur (τουριστική).

Πρόκειται για το πιο φιλικό αεροσκάφος προς το περιβάλλον – με λιγότερα από 75 γραμμάρια CO2/χιλιόμετρο ανά επιβάτη – και το πιο αθόρυβο στην κατηγορία του. Η μεγάλη καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερη άνεση και χώρο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η AirFrance καινοτομεί προτείνοντας αλλαγές στο φωτισμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και προσφέροντας ένα καινούργιο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερες οθόνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.