Αρχική Τουρισμός Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Γιώργου Κολέτσου στην Ήπειρο όπου συνατήθηκε...

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Γιώργου Κολέτσου στην Ήπειρο όπου συνατήθηκε με Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τουρισμού

giorgoskoletsosΔιήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, κ. Γιώργος Κολέτσος, στην Ήπειρο στις 15 και 16 Μαρτίου 2012 όπου συναντήθηκε με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με Φορείς Τουρισμού. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών παραγόντων και Ενώσεις Ξενοδόχων, στα χωριά του Ζαγορίου και σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς και τουριστικούς φορείς στο Τσεπέλοβο καθώς και στο Μέτσοβο για την προβολή των ορεινών όγκων του νομού.

Στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις τόσο σε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη όσο και με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιο με αντικείμενο την προβολή και την τόνωση του τουρισμού στην Ήπειρο όπου υπογραμμίστηκε η ανάγκη συντονισμού όλων των φορέων, ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Απαιτείται ενιαία στρατηγική με μακροπρόθεσμους στόχους  μέσω ενός ενιαίου φορέα για όλη την Περιφέρεια» ήταν η καταληκτική τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ο.Τ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκαν στην αναζήτηση νέων τουριστικών αγορών ενώ τέθηκαν τα  ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα για την στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων της Ηπείρου. Συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι ιδιαιτερότητες κάθε τόπου και Φορέα ξεχωριστά και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες υποστήριξης από τον ΕΟΤ μέσω των Γραφείων ΕΟΤ εξωτερικού, συμμετοχές σε Τουριστικές Εκθέσεις, περισσότερα οργανωμένα ταξίδια εξοικείωσης (famtrips), στις περιοχές τους, για άμεσα και καλύτερα αποτελέσματα. Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας αναφέρθηκε στις δυνατότητες του Οργανισμού να συνδράμει τις προσπάθειες με την παροχή τεχνογνωσίας στην κατεύθυνση της συντονισμένης και μεθοδικής προβολής της Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.