Αρχική Εκδηλώσεις Εξελέγη το νέο επταμελές ΔΣ του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Εξελέγη το νέο επταμελές ΔΣ του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Σε σώμα συνήλθε σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη 13 Μαρτίου.
Ειδικότερα στη θέση του προέδρου επανεκλέγει ο Κος Γεώργιος Πελεκανάκης.
Ως αντιπρόεδρος επανεκλέγει ο Κος Κουμπαράκης Δημήτρης, Γενικός Γραμματέας ο Κος Αλέκος Σωμαράς και στην θέση του Ταμεία ο Κος Κυπριωτάκης Κώστας. Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν οι κ.κ. Νίκος Δανδαρής, Γιώργος Σφακιανάκης  και Καλοειδά Μαρίτα.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει τριετή θητεία.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και την εμπιστοσύνη που αυτά εξέφρασαν δίνοντας την ψήφο τους στο νέο Δ.Σ.
Το νέο Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Πελεκανάκης είπε:
«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν ξανά στο πρόσωπο μου τα μέλη του Συλλόγου αλλά και το ΔΣ. Ένας σύλλογος που αποτελεί την πιο ενεργή πλατφόρμα διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Στα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περαιτέρω την απήχηση μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.