Αρχική Εκδηλώσεις Έφτασε η ώρα για να δείξουμε… όλοι μαζί… την δική μας πλευρά...

Έφτασε η ώρα για να δείξουμε… όλοι μαζί… την δική μας πλευρά της πόλης!

«THIS IS MY ATHENS»
Έφτασε η ώρα για να δείξουμε… όλοι μαζί… την δική μας πλευρά της πόλης!

Περισσότεροι από 350 εθελοντές του προγράμματος THIS IS MY ATHENS έλαβαν πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχουν σε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό για τα Αθηναϊκά δεδομένα την Παρασκευή 16 Μαρτίου.
300 φοιτητές από 50 χώρες απ’ όλες τις μεριές του κόσμου θα συμμετάσχουν στο  Διεθνές Συνέδριο AIESEC EuroXpro 2012, με θέμα «Global Think Tank4Greece» το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος στην Αθήνα, το Σάββατο 17 Μαρτίου και μέχρι 23 Μαρτίου.
Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων θεωρώντας ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία προκειμένου όλοι μαζί να δείξουμε το φιλόξενο πρόσωπο της πόλης μας, ειδικά αυτή τη περίοδο που η εικόνα της πόλης μας πλήττεται καθημερινά, απέστειλε πρόσκληση στους 350 εθελοντές Αθηναίους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποδοχής των επισκεπτών της πόλης «THIS IS MY ATHENS» με σκοπό να λειτουργήσουν ως οι πρεσβευτές της θετικής πλευράς της πόλης συμμετέχοντας ομαδικά σε αυτή τη πρωτοβουλία, δείχνοντας την δική τους Αθήνα στους φοιτητές που επισκέπτονται για πρώτη φορά την πόλη μας.
Η συνάντηση των Athens Locals με τους φοιτητές έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ώρα 6:30μ.μ στο σημείο πληροφόρησης επισκεπτών Info-Point που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δ. Αρεοπαγίτου και Λ. Αμαλίας.
Η περιήγηση των Athens Locals στην Αθήνα με τους φοιτητές θα έχει διάρκεια δύο ώρες ενώ η βόλτα θα καταλήξει στις 8:30μ.μ στην πλατεία Μοναστηρακίου όπου και θα ακολουθήσει ένα μοναδικό event-έκπληξη με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων και με σκοπό να αναδειχθεί το θετικό πρόσωπο της Αθήνας  σε όλο τον κόσμο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.