Αρχική Εταιρικά Νέα Ο πρόεδρος της εταιρείας Eldorado Gold κ. Paul Wright, συναντήθηκε με τον...

Ο πρόεδρος της εταιρείας Eldorado Gold κ. Paul Wright, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρο-Παύλο Αλιβιζάτο

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος-Παύλος Αλιβιζάτος δέχθηκε χθές στο γραφείο του τον πρόεδρο της εταιρείας Eldorado Gold κ. Paul Wright, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα. Ο κ. Wright, συνοδευόμενος από τον κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε., θυγατρικής της Eldorado Gold, ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την θετική αντιμετώπιση του ΥΠ.ΠΟ.Τ., αναφορικά με την έγκριση της Προμελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εξορυκτική δραστηριότητα της εταιρείας στην περιοχή του Περάματος Θράκης. Ο κ. Wright υπογράμμισε την προσήλωση της εταιρείας στις επιταγές της αρχαιολογικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας της Ελλάδας και σημείωσε τα σημαντικά οφέλη που θα προέλθουν από την επένδυση στην χώρα. Ο κ. Αλιβιζάτος με την σειρά του έκανε σαφές ότι η προστασία των αρχαιοτήτων είναι εφικτή και προαπαιτούμενη, μέσα σε ένα περιβάλλον αναγκαίων επενδύσεων για την χώρα και προσέθεσε ότι το Υπουργείο στηρίζει αμέριστα κάθε επενδυτική προσπάθεια, πάντα μέσα από το πρίσμα του αρχαιολογικού νόμου. Σημείωσε επιπλέον ότι πολύ σύντομα θα απελευθερωθούν επενδύσεις και στον τουριστικό τομέα, οι οποίες καθυστερούν εδώ και πολύ καιρό, ενισχύοντας την τοπική απασχόληση και την οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.