Αρχική Τουρισμός Ξεκίνησε η έντυπη καμπάνια 6 μεγάλων tour operators της Γερμανίας για την...

Ξεκίνησε η έντυπη καμπάνια 6 μεγάλων tour operators της Γερμανίας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού

Celestyal Cruises

«Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη*». Με αυτό το σλόγκαν ξεκίνησε η έντυπη καμπάνια 6 μεγάλων tour operators της Γερμανίας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού. TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen δηλώνουν τη συμπαράσταση τους στους Έλληνες επιβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών. (Οι 6 αυτοί tour operators διακινούν περίπου τα 2/3 του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία) Στόχος της καμπάνιας είναι η επιβεβαίωση ότι η χώρα μας παραμένει ένας μοναδικός στον κόσμο τουριστικός προορισμός και ότι τα πρόσφατα περιστατικά δεν δημιουργούν προβλήματα για τους Γερμανούς τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφτούν τη χώρα μας. Η έντυπη καμπάνια έρχεται σε συνέχεια της έκθεσης του Βερολίνου και των επαφών των ελληνικών φορέων τουρισμού με τους αντίστοιχους γερμανικούς.
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε «Η αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τον ελληνικό τουρισμό έχει ήδη ξεκινήσει όχι μόνο από την πλευρά των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και από τους ξένους συνεργάτες μας με τους οποίους επιχειρούμε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν σύντομα δράσεις από πλευράς Πολιτείας, χαιρετίζουμε την ψήφο εμπιστοσύνης των 6 μεγάλων tour operators της Γερμανίας και είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συνεργασία εγχώριων και διεθνών φορέων θα επιτύχουμε τους στόχους μας και θα ενισχύσουμε για ακόμα μια χρονιά την ελληνική οικονομία».
 
Υπενθυμίζεται ότι ΣΕΤΕ μαζί με τη  Bundesverein der deutschen Tourismus Wirtschaft (www.btw.de – Ομοσπονδιακή Ένωση Τουρισμού της Γερμανίας), συνεργάζονται για την από κοινού δρομολόγηση δράσεων με σκοπό τη βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών. Επίσης, ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με αντίστοιχους ελληνικούς φορείς θα διοργανώσει και θα υλοποιήσει άμεσα πακέτα φιλοξενίας ξένων δημοσιογράφων με σκοπό τη δημιουργία θετικών εμπειριών για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Το γερμανικό κείμενο στην καταχώριση που επισυνάπτεται λέει τα ακόλουθα: «Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες. Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά της και την αξία της. Όσο για αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως ένα ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.