Αρχική Σύλλογοι Skal Aθήνας: Στις 22, Φεβρουαρίου, 2012, Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – Κοπή...

Skal Aθήνας: Στις 22, Φεβρουαρίου, 2012, Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – Κοπή Πίτας.

Skal Aθήνας: Στις 22, Φεβρουαρίου, 2012, Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση - Κοπή Πίτας. Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Skal Αθήνας, καλεί τα μέλη σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Μουσείο, στην οδό Μπουμπουλίνας 16, στις 22 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 με θέματα:

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το Καταστατικό:
1.Υποψηφιότητες για τα όργανα υποβάλλονται εγγράφως 2 ημέρες τουλάχιστον πριν από την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, προς το Διοικητικό Συμβούλιο.
2. Καλούνται να μετάσχουν με δικαίωμα ψήφου τα μέλη καθώς και οι Ιδιοκτήτες-Διευθυντικά Στελέχη Τουριστικών Επιχειρήσεων, που ακόμη δεν είναι μέλη του Συλλόγου, αφού:
α) εγγραφούν ως τακτικά μέλη μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης με καταβολή του απαιτούμενου ποσού εγγραφής (30Ε).
β) προσκομίσουν αίτηση εγγραφής μέλους, με υπογραφή από δύο παλαιά μέλη και
γ) καταβάλλουν, τη συνδρομή τους, για το τρέχον έτος.

Το SKAL Αθήνας, σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Skal, μπορεί και πρέπει να συμβάλει, με τις δικές του δυνάμεις, μέσω του παγκόσμιου δικτύου του που εκτείνεται σε 80 χώρες, με περισσότερα από 25.000 μέλη, στην προβολή της Αθήνας, ως τουριστικό προορισμό και εν γένει της τουριστικής Ελλάδας.

Με την έννοια αυτή, θεωρούμε την παρουσία όλων σας απαραίτητη για την πρωτοβουλία που θέλουμε να αναλάβουμε.

Η μαζική και περισσότερο ενεργητική συμμετοχή μας, στις δραστηριότητες του Συλλόγου, αποτελεί προϋπόθεση και εγγύηση για την καλλίτερη και πιο εύστοχη επιδίωξη των στόχων και επιδιώξεων μας.

Μετά το τέλος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει cocktail και κοπή της καθιερωμένης πίτας.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.