Αρχική Εκδηλώσεις Τσικνοπέμπτη στο μουσείο της Ακρόπολης!

Τσικνοπέμπτη στο μουσείο της Ακρόπολης!

Το νέο Μουσείο της ΑκρόποληςΜια διαφορετική Τσικνοπέμπτη προτείνει για τις 16 Φεβρουαρίου στους επισκέπτες του το Μουσείο Ακρόπολης.

Το πολιτιστικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον θα διαρκέσει όλη τη μέρα, καθώς οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 10 το βράδυ και το εστιατόριο έως τα μεσάνυχτα.

Μετά από μια περιήγηση στο χώρο μπορείτε να απολαύσετε μια μουσική συναυλία με έργα Χατζιδάκι στις 17:00 από το Trio Tangarto. Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης», σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

«Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Astor Piazzolla» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί, όπως κι εκείνη της επόμενης Πέμπτης -η οποία θα είναι αφιερωμένη στις μουσικές της Σμύρνης- στον εξώστη του δεύτερου ορόφου, με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων.

Αλλά και για τους πιο παραδοσιακούς της ημέρας, θα υπάρχουν και γευστικές απολαύσεις καθώς από τις 20:00 στο εστιατόριο θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με φρέσκιες σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικά γλυκά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.