Αρχική Μεταφορές Σύνδεση Σάμου-Δωδ/νήσων με Ιπτάμενα δελφίνια φέτος και καταμαράν του χρόνου

Σύνδεση Σάμου-Δωδ/νήσων με Ιπτάμενα δελφίνια φέτος και καταμαράν του χρόνου

Με ιπτάμενα δελφίνια από τις 15 Μαΐουθα πραγματοποιηθεί η σύνδεση της Σάμου με τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο υφυπουργείο Ναυτιλίας, υπό τον υφυπουργό, και τη συμμετοχή των δημάρχων Σάμου, των νησιών Δωδεκανήσων, του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, και παρουσία του υφυπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού.

Η γραμμή Κω-Πάτμος-Ικαρία-Φούρνοι-Σάμος με καταμαράν, όπως έχει αιτηθεί η εταιρεία ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ SEAWAYS, με καταμαράν, δεν είναι εφικτή για το φετινό καλοκαίρι, καθώς δεν υποβλήθηκε εγκαίρως το σχετικό αίτημα, ωστόσο, οι δήμαρχοι θα υποβάλουν από κοινού αίτημα για να προγραμματιστεί την επόμενη περίοδο.

Ημερίδα για δρομολόγια κορμού
Για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σάμου με τον Πειραιά, ο υφυπουργός Ναυτιλίας ενημέρωσε τους συνομιλητές του ότι στις 9 Φεβρουαρίου θα γίνει ημερίδα στην Μυτιλήνη, όπου θα συζητηθούν τα δρομολόγια κορμού, όπως αυτό που αφορά την Σάμο.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.